ER DU TIL LIDT LUMMERT??

JEG GIVER OP..

IMG_0923

I DAG er det mor/datter dag. Vi har aftalt, at vi skal ud og køre med bus, og se hvor langt vi kan komme. Så skal vi købe nye sandaler, og fødselsdagsinvitationer til en fødselsdag, som der slet ikke er endnu. Men fred være med det, hvis ungen er glad – og moren får fred. Min datter var nemlig så venlige at sige:

Bella: Jeg savner min far!

Mig: Okay, ja, det kan jeg da også godt forstå, han rejser jo også meget.!

Bella: Nej, jeg savner ham, for du gider aldrig at lege med mig..!!

Det skal lige siges, hver dag har Bella næsten nogle af pigerne fra vores condo på besøg. Så de er tit en 3-4 stykker, som jeg plejer i hovede og r** fra de kommer til de går, så kommer de i poolen, efterfulgt af et karbad – det elsker de nemlig.

Deres egne forældre gider nemlig ikke legeaftaler, så den hænger jeg altid på!!. The stupid Dane…!

Og for lige at adde noget. Så meget leger M altså heller ikke med hende. NÅ MÅSKE!

Så jeg har lige været henne og købe buskort til hende – reglerne i Singapore er nemlig, når man fylder 7 så betaler man som en voksen. Ærger mig over, jeg ikke bare lod som om hun var 6 stadig.. Haha..! Hun er jo alligevel så høj, så for dem, kunne hun lige så godt være 23 ; )

Vores dag går snart på hæld. klokken er 15.08 og hun kommer med bussen om 15 min. Så jeg vil lige slubrer min kaffe, inden freden er forbi ♥

Dejlig dag Danmark. (i er savnet)

XX
R

2 kommentarer

 • Diar

  Hvor er den fine blå konsol/kommode fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Min kommode er fra Klüver Dehli på Frederiksberg- elsker den ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU TIL LIDT LUMMERT??