MIX AND MATCH..

AK PEELING // OXYGENLIFT – MADONNABEHANDLING // AKADEMIKLINIKEN..

Tid til forkælelse. Mandler fjernet. TJEK og jeg er klar parat til at komme ud i den virkelig verden – på fuldt blus. Yaaay. Idag skal jeg endelig ind og have min 3 behandling af AK Peeling på ryggen. Jeg synes virkelig at der er sket en forandring, bare på 2 behandlinger. Jeg er så tilfreds og min “ryg” selvtillid er i top.. (!) I kan se her, da jeg fik den første behandling. Jeg synes det er så vildt at noget jeg har været så ked af i flere år, det er blevet ordnet på 2 behandlinger. Hvis jeg bare havde sparet mine penge og behandlinger alle de andre steder jeg har forsøgt mig og bare gået til Akademikliniken med det samme, så havde jeg kunne spare mange ulykkelige kræfter.

Hvad er en AK PEELING? Læs om det her.

OBS: Jeg har rigtig mange modermærker/skønhedspletter på ryggen, men holder øje med dem, hele tiden. Man kan aldrig være for, forsigtig. De kan forandre sig hele tiden. Få din mand eller kæreste til at holde øje med dem, hvis du ligesom mig er udsat for mange af dem. Vi har desværre haft flere i vores vennekreds, som har fået modermærkekræft. Immervæk på min alder. Så jeg mega hysterisk. Søg hudlæge hvis du er i tvivl. ?

20140321-094353.jpg

20140321-094153.jpg

20140321-094211.jpg

Noget som i også ved at jeg døjer med er uren hud i ansigtet. Men mest i hage området. Det er virkelig blevet så meget bedre – efter at Agneta (fra akademikliniken) fortalte mig at man nok skulle skære lidt ned på mælk og huske at rense ansigt, både morgen og aften. Da det sagtens kunne gøre udslaget. ; ( Det har jeg gjort og det har hjulpet så meget.

Jeg har prøvet at få en “Madonnabehandling” også kaldt, et Oxygenlift. Det foregår sådan at Oxygenbehandlingen er en kombination af A-C-E vitamin, samt hyaluronsyre og andre virkestoffer indsluses direkte i huden ved et højtryk med ren ilt/oxygen. Man anbefaler en kur på 6 gange over 6 uger, for et varigt resultat. Derefter vedligeholdelse hver 2-3 måned.

Jeg så at alle de kendte i Hollywood bruger denne behandling, inden de skal på de røde løber. Den går ind og frisker ansigtet op og giver en sund udstråling. Jeg har tit siddet og tænkt hvordan i alverden de altid kan stå der og se så godt ud. Men de bruger jo flere måneder på at blive klar, til sådan nogle events. De bliver skrubbet, snøret ind i SPANX, får botox, spray tan, you name it – they got it. Men så længe at man kan gøre det uden at det er kirurgisk, så vil jeg gerne være med. Jeg skal have min anden behandling i dag – så det glæder jeg mig til. Jeg har brugt noget andet makeup, at min hud er gået amok over og jeg vågnede for 2 dage siden og lignede en teenager. Så tæller timer inden at Agneta, skal gøre mirakler på min hud. ?

20140321-094415.jpg

20140321-094442.jpg

Læs om Oxygenlift lige her

Ps. Jeg holder snart et arrangement inde på Akademikliniken – ved der er så mange der spørger indtil botox etc. – Så har i mulighed for at komme der ind og snakke med personalet – eller en læge. Der vil også være demonstrationer af forskellige behandlinger. Det bliver SÅ hyggeligt. Så kan vi også mødes “live” ; )

Husk at passe på huden, med hensyn til sol og beskyttelse. Har du læst mit indlæg om min hud? Læs den her.

XX
R

8 kommentarer

  • Christina

    Bare et lille råd hvis du gerne vil af med nogle af dine modermærker så vil jeg klart anbefale elektrokosmetik. Jeg har fået det så mange gange på halsen, ansigt, hænder osv. Hvor jeg synes det ikke klær mit ansigt eller karsprængninger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej, hvor fedt du skriver det. Jeg er klart begyndt at kigge på det. For der kommer flere og flere.. Hurrrraaaayyy 30érne. ; )

      Dejlig Fredag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina

      Hahaha. Ja lige præcis. Jeg kommer hos House of Melchiorsen lige ved søerne, og er så glad for det! 🙂 God weekend 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så vil jeg med! Min hud er helt tåbelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Rikke
    Først og fremmest tak for en fin blog 🙂
    Du skriver at du bl.a. fik anbefalet, at drikke mindre mælk for at få pænere hud.. gælder det kun mælk?- eller også indtagelse af produkter der indeholder mælk? Og hvor meget skar du ned.. altså hvad indtager du fx på en dag?
    Håber det er ok at jeg spørger. Jeg døjer selv med dum hud, så suger lige dine råd og fifs til mig 🙂

    Hilsen Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Malene.

      Det er alt at jeg har skåret ned på. Ost, hytteost, yoghurt, mælk etc. Så jeg drikker laktosefri mælk nu.Hvis du døjer med din hud – så kom ind den 8 når jeg holder event. Så kan du snakke med en ekspert. Har du sådan bylder under huden? Sådan nogle der gør mega avs, at man dårligt kan sove?

      Man skal i hvertfald tænk over hvad man putter i munden. Sukker er også en kilde til dårlig hud ; ( (Elsker sukker..hulk)

      Dejlig Lørdag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene

      Tak for svar. Ja, det er nærmest sådan nogle betændelsesbylder, men jeg får dem bare i panden, og på ryggen 🙁
      Jeg vil prøve at skære mælkeprodukterne ned, og sukkeret.. (det bliver jeg vildt dårlig til!) Og så tror jeg da jeg vil komme til dit event d.8, og få flere gode råd.
      Tak 🙂

      Hilsen Malene

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIX AND MATCH..