NÅR VEJRET TAGER STYRINGEN..

MAN MÅ GODT FORLANGE DET BEDSTE // AKADEMIKLINIKEN..

20140130-120827.jpg

20140130-120837.jpg

Det er ingen hemmelighed at jeg det seneste år har døjet med en form for Acne. Både i hage området og på ryggen. Det har ramt mig rigtig meget, mest fordi det aldrig er sjovt at være hæmmet af noget man ikke har kontrol over – specielt ikke når det er noget der har med ens fremtræden at gøre.

Jeg har haft rigeligt at kæmpe med, i forhold til min ulykke. Så følte bare ikke at jeg lige havde brugt for det også. Jeg er så nok også typen der ikke stopper, før jeg finder forklaringen på problemet. Men jeg har brugt tusinde kroner på laser, peeling, behandlinger etc. Jeg har endda overvejet en kraftig kemisk peeling for at komme til bunds i det. Ligegyldigt hvor jeg gik hen, følte jeg bare ikke de vidste hvad de snakkede om.

Så da jeg bookede en tid hos Akademikliniken – var jeg meget meget skeptist. For jeg havde givet op. Jeg kom ind til Agneta, som skulle guide mig igennem alle deres former for behandlinger og hvad der ville hjælpe på mine ar, udbrud – og ryg. Jeg når dårligt at sige hvad min hud gør, før hun siger? Hmmm. Kan det passe at du føler at du har en tør hud? ?. JA. siger jeg så? Og kan det så passe at den alligevel på mystisk vis, fedter? BINGO?(!) Præcis som jeg oplever den. Så har du en kombineret hud. Har jeg det?? Så det der er sket i mine ?host..host.. 31 år?  Er at jeg har beskrevet min hud som TØR. Knast tør som en ørken. Det har jo så bare resulteret i at jeg har købt alle de forkerte produkter til min hud – og ikke har fået den rette hjælp.

Min hud er en Kombineret.. Tør Kombineret det er mig ; ) Så jeg har måtte gemme alle mine produkter væk og investerer i helt nye. Desværre. Men det kommer jo til at gavne mig i længden. For jeg har ikke følt at der var noget der faktisk hjalp mig 100 % som jeg gerne ville ha´.
Så efter min konsultation med Agneta, bookede jeg en tid til behandling på Tirsdag. Så jeg er meget spændt på hvordan det bliver. Produkterne er jeg allerede SÅ glad for. De begynder at lave mirakler og min ryg blusser slet ikke. Det er første gang at jeg ser det i rigtig rigtig lang tid.
Problemet med ryggen, er hvis man har udslet. Så er det et perfekt sted for alle bakterierne at “gå amok” forde der er mørkt og varmt. Rigtig noget at de kan lide. Men efter jeg er begyndt og rense den med produkter fra Akademikliniken, er der begyndt og komme styr på den.

Jeg ser meget frem til på Tirsdag – Jeg føler jeg er i trygge hænder og er slet ikke i tvivl om at de ved hvad de snakker om på klinikken. Jeg glæder mig til min AK Peeling på ryggen. Hvis du også har problemer med udbrud. Kan du læse om AK peeling lige her. Husk udbrud i hageområdet kommer som regel indefra. Jeg er stoppet med mælkeprodukter og det har hjulpet helt vildt. Sukker og stress er også en kilde til det. Så prøv at undlade det fra din kost og slap lidt af, hvis du døjer med teenage hud, i  dine trediver, ligesom mig.

Noget der også tænder mig er at klinikken er så lækker. Der er rent. Sterilt på den 2014 agtige måde, som man gerne vil have, når man skal have beauty behandlinger. Man vil ikke have følelsen af at man sidder hos sin tandlæge. Men hos Akademikliniken er det top lækkert og som om at kunden er i højsæde.

Så, så snart at jeg har fået den behandling, så kommer jeg tilbage asap. Håber det kommer til bunds i mine problemer. For orker ikke at døje med det mere. Jeg vil bare gerne have min “gamle” hud tilbage. Tiden må vise om min tillid til klinikken faktisk viser sig at være rigtig. (tror jeg er på rette spor)

20140130-120849.jpg

20140130-120859.jpg

20140130-120916.jpg

20140130-120927.jpg

20140130-120939.jpg

20140130-120952.jpg

20140130-121008.jpg

20140130-121022.jpg

20140130-121039.jpg

20140130-121048.jpg

AKADEMIKLINIKEN

5 kommentarer

 • Ih, nu glæder jeg mig endnu mere til at komme med til Simones (FashionManifest) event på tirsdag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg glæder mig til at høre om resultatet og vil også gerne hvis du vil lave et indlæg med hvad der har hjulpet, hvis du da finder det 🙂 Jeg er selv for ca. et halvt år siden begyndt at døje med MEGA uren hud i hageområdet og jeg er 24 og har aldrig døjet med uren hud før, så det er virkelig frustrerende og jeg føler ikke noget hjælper. Så krydser fingre for at du finder noget som hjælper dig og som måske kan give mig håb også 🙂
  Held og lykke herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabs

  Jeg har netop bestilt den første tid jeg kunne få fat i, hos Agneta i morgen til en hudanalyse. Har døjet med uren hud i højere og lavere grad i virkelig mange år, på trods af tetracyclin kur, a-vitaminsyre kur osv, 1000 produkter osv…. Glæder mig virkelig til at få prof vejledning til hvordan jeg kan få flot hud. Ser frem til at læse om din oplevelse med AK peeling, kunne være jeg også skulle prøve det 🙂
  Kommenterer stort set aldrig på trods af at jeg læser med dagligt, men TAK for en dejlig og forfriskende blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det kommer du ikke til at fortryde. Jeg har også en tid imorgen. Yaaay ; )

   Glæd dig, hun er virkelig god. Jeg er så lettet over at jeg føler mig i trygge hænder.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor dejligt at det hjælper dig…Jeg har ikke acne eller uren hud som sådan..Mit store problem er store pore i og omkring næsen. Mon det kan afhjælpes? Er det dyre produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR VEJRET TAGER STYRINGEN..