PSSSSST // MARKBERG..

AK PEELING // AKADEMIKLINIKEN..

AKADEMIKLINIKKEN

Min krop er ret stresset og har været det, det sidste år. Kroppen er ens største organ og den er også vores største sladrehank. Den fortæller med det samme når den ikke har det godt. Det kan man hade, men det er også en øjenåbner for os, når den så faktisk fortæller at der er noget galt.

Jeg slår ud både i ansigtet og på ryggen. Det er så træls (for at bruge et Fynsk ord) – så da jeg så at Akademikliniken havde det de kalder en AK peeling, tænkte jeg at det var den eneste udvej.
Jeg bookede en tid hos Agneta, som er deres top specialist og meget forstående hudekspert og hun mente det var en god ide og køre en behandlingskur på 4 behandlinger.

Hvad er Ak Peeling:
En peelingbehandling fjerner gamle og beskadigede hudceller sammen med urenheder dybt i porerne. Behandlingen stimulerer huden til at danne nye celler, hvad der giver en smidigere hud med øget glans.

Jeg har nu, været igennem den første behandling og den tog ikke mere end 35 min. Så det er noget der ikke tager alverdens tid. Hvilket er godt i ens presset hverdag. Hun påfører peeling på ryggen og så skal den være på i op til 7 minutter. Det er lidt af en “manddomsprøve” da det kan godt “brænde”. Men trøstede mig med at det var intet i forhold til den brændenældemaske at jeg har prøvet. Der kan man snakke om at brænde steder, man ikke troede var muligt ; )

Men 7 min på ryggen – derefter bliver man vasket med en kold klud op til flere gange, for at stoppe behandlingens virkning. Man kan se min ryg, hvordan den blusser op, i mens at peelingen er på. Den ser ikke sådan her ud, til “hverdag”.. Det er simplethen peelingen der går ind og provokerer huden, der hvor der har været udbrud eller er ved at komme et. Kan godt se på billederne at det ser lidt urent ud. Men jeg forsikre at det er kun imens at behandlingen er igang. ; )

AK PEELING

AK PEELING RYG

Noget der også er vigtigt, for at holde ryggen ren er: Efter træning, gå i bad med det samme. Rens altid din ryg, som du ville rense dit ansigt. Hvis du har tendens til at slå ud, brug tøj af bomuld, hvor kroppen kan ånde. Ikke pil med dine fingre på ryggen, for du har bakterier på dine hænder og hvis du piller i udbrud, så kan det smitte. Så det er et NO GO!!

Næste uge der skal jeg have min 2 behandling. Så håber på forbedring allerede der. Jeg vender stærkt tilbage. ; )

Du kan læse mere om behandlingen lige her..

12 kommentarer

  • Gabs

    Spæændende 🙂 Jeg var hos Agneta i forgårs, og skal også ha en AK behandling (i ansigtet) om et par uger. Glæder mig til resultater 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Fedt at du tog derind. Jeg håber du bliver glad for det. Du er jo velkommen til at tage billeder, hvis du har lyst (kun hvis) så kan vi putte det på bloggen ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gabs

      Uha, det er jeg sgu for genert til 😉 hihi. Ilm.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det er også helt cool 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh det kunne godt lyde som noget for mig. Min hud i ansigtet især har simpelthen været håbløs de sidste mange måneder, 100% pga stress på alle leder og kanter. Og jeg piller, hvilket man ikke må, men det er så svært at lade være. Spændt på at læse om forløbet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Betina.

      Jeg kan ikke løfte finger over for dig. For jeg gør præcis det samme. Hvis du endelig skal pille, kan du så ikke spritte dine fingre af først.? Det hjælper lidt at have den lille håndsprit i tasken.

      Hilsen hende der piller i alt.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan en kur kunne jeg vist godt trænge til. Jeg har ellers altid haft den fineste hud på ryggen, men i en alder af 30 er jeg pludselig begyndt at slå ud. Hvad sker der lige for det?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Signe.

      Det var også først der jeg begyndte og få udslet. Er det ikke FUCKED UP? Hvad sker der lige for at man gik igennem teenage årene fri også kommer det lort nu? WTF?
      Men husk at holdt alt rent. også sengetøj, håndklæder, makeup svampe – og pas på med sukker og mælkeprodukter. Det har virkelig reddet mig.

      Dejlig aften

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Hej Rikke

    jeg fik på et tidspunkt udbrud på ryggen og det var simpelthen fordi jeg havde skiftet shampoo og balsam. Jeg stoppede straks med de produkter og siden har jeg ikke har problemer.

    Det lyder meget mystisk, men det er altså en reel mulighed som skaber problemet.

    kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Dina.

      Du har helt ret. Det er slet ikke mystisk. Kroppen er jo som en “åbent sår” Eiiih okay. Det lød lidt klamt. Lad os kalde det en åben kloark. Når du hælder noget ned i hullet, så kommer det direkte i systemet. Og det er også det der sker med de produkter vi bruger.

      Men rigtig godt pointe. Jeg bruger ikke noget fast – jeg skifter som vinden blæser.

      ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • vinni

    Hej Rikke
    nu er det lidt tid siden det her indlæg
    har behandlingen hjulpet? 🙂

    Mvh Vinni

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSSSSST // MARKBERG..