LYKKEN ER… FAMILIEN..

AKADEMIKLINIKEN // PRODUKTER..

Jeg har jo skrevet meget om min hud. Måske er nogen trætte af det – måske er nogen i samme situation som mig. Men jeg synes at huden spiller en stor faktor i ens liv. Netop fordi at hvis man har problemer med huden – så kan det stikke dybere end bare urenhed.
Man bliver nødt til at kigge indad og se om man kan ændre noget. Er man for stresset? Spiser man dårligt? Er der mon noget man ikke kan tåle i sin kost?
Er der noget vi kan gøre for at ændre den sti man er på vej ud af? Det kan være job, parforhold eller familie.

Jeg prøver at tage et skridt af gangen og rydde op i alt det som er “støj” udefra. Hvis man stresser meget over ting man skal nå, så sørg for at skriv det ned på lister, så du ikke skal rumme alt for meget oppe i hovedet.  Husk at trække vejret helt ned i maven og “mærk dig selv”. Jeg er utrolig dårlig til at “slappe af og bare være mig” – jeg er hele tiden på vej et nyt sted hen. Skal hele tiden nå alle de ting jeg ikke fik lavet i løbet af dagen. Men jeg prøvet være bedre til at nå ind til orkanens øje ?

Men et sted jeg er startet er LIGE HER?. Med at skifte alle mine produkter ud med kun en serie.. Jeg skal have et system at min hud ikke stresser ud over – og jeg har satset alt på de her produkter fra Akademikliniken, som jeg nu har brugt i 5 uger – og jeg har set resultater på min hud, der er vildere end noget jeg har oplevet i mine ?host.. 31 år(!) på denne planet.
Jeg tænder helt vildt på at de er lavet af læger og eksperter.. I know, det er de fleste produkter. I hope. Men de her, er kommet til – efter mange års erfaring med kirurgi og ekspertise i hudens way of living. Det er nogen der selv har været i marken og haft deres hænder beskidte – de ved hvad vi har bedst af og alle de ting har de formået at få ned i disse smukke produkter. Igen, jeg føler mig sikker – og den skeptiske Fynbo har kastet sin kærlighed på dem. Jeg er overbevidst. Min hud gløder og ikke mindst, min ryg er stoppet med at slå ud. I´m impressed.

20140208-131958.jpg

1. Pure Radiance Cleanser // 2. Extra Care Moist  // 3. Pure Effect Eyes // 4. Pure Lift Serum // 5. Pure Repair Night

Det er 5 produkter at jeg bruger hver dag. Men jeg skifter imellem Pure Lift Serum og Pure Repair Night,  så det ikke bliver for aktivt. Men det er vigtigt at man får analyserede sin hud hos dem først. For man kan gå i tro at man har en hudtype – og så ender man som mig, men en helt anden og har i alle de år, købt forkerte produkter. Læs her.

Her ser man min hud efter brug af produkterne i 4 uger. Jeg har ingen udbrud, kun en glat fin hud med den skønneste glød.. Og tilsyneladende også en trut mund. Det følger altså ikke med i produkterne. Det er min egen ; ) Det er lige lidt, jeg er parkeret sløret selfie, men jeg opdagede det da jeg sad i bilen, at min hud så helt anderledes ud. Plus der er flere der har sagt det. Så snuppede lige et billede..Optur. ; )

20140208-132012.jpg

20140208-132028.jpg

 Akademikliniken

10 kommentarer

 • Sandy

  Hvad bruger du på øjenlågene, virkelig flot og naturlig farve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Sandy.

   Tusinde tak ; ) Jeg bruger ikke noget. Jeg er ikke till øjenskygge – måske 1 gang i mellem hvis jeg skal i byen. Men ellers ikke.

   ; )
   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altså også snart overbevist om at Akademikliniken er dem der skal hjælpe mig af med min forbandede teenagehud! Heldigvis lå der jo et gavekort i den goodiebag vi fik til Simones event i sidste uge, og jeg tror nok lige det skal bruges på en hudanalyse, så jeg kan komme rigtigt i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, ik. Jeg skal derhen imorgen igen. Mener det er ansigtet at jeg skal have lavet. Glæææææææder mig.

   SÅ dejligt at møde dig.

   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Rikke, jeg ved godt det er lidt off topic, men hvor har du seriøst flotte bryn! Hvad er dit magic trick og får du dem farvet/rettet til et specielt sted? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Anna,

   Mange tak. Jeg køre også langt for at få dem lavet ; ) Hende der vokser og farver mine Bryn er Juliette fra Kastrup, Air and Sun. Hun er en gammel skør kælling – men hun kender sit kram. Man skal dog ikke være sart, for hun snakker som en havnearbejder… Ligesom mig ; ) haha.

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Har du kommet noget i laeberne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  virkelig en flot hud du har fået dig – det skidt må virke 😉 bliver dog lige nødt til at høre hvor din fine ørering er fra – er det en line&jo eller? Er nemlig på udkig efter lidt nyt 🙂

  Kh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vinni

  Hej Rikke.
  Hvordan ser huden ud nu efter et par måneders brug?
  Har det hjulpet og er det noget du vil anbefale? 🙂

  Mvh Vinni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Vinni jeg vil ikke anbefale andet. Det er helt sindssygt hvordan det har reddet, mit 2 års problem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKEN ER… FAMILIEN..