LIFE // I CONFESSE..

FERIE TRICK // VACATION..

VACUMPAKDITUNDERTØJThey call me crazy: Kender i det med at man pakker alt for meget..Well det gør jeg konsekvent altid. Derfor er der et lille pakke trick. Jeg vacum pakker vores undertøj.. Ikke Mr. M´s (han står for sin egen pakning, eller mangle på samme) men Bella´s og mit. Så fylder det ingen ting. Du kan også få fat på nogle større poser og gøre det med t-shirts etc. Det hjælper virkelig på pladsen. Disse poser er bare fra IKEA og en life saver.

Roger over and out fra pakke “nørden” ; )

5 kommentarer

 • Det er utroligt hvad man kan få ned i en kuffert, hvis man blot tænker sig lidt om … 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   I know og med barn, der skal have 15 kg legetøj med, så har vi brug for alt den plads at vi kan få ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss kat

  øh, super tip når jeg skal hjem fra NYC om 4 uger! Tak til Nørden, over and out!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Rikke

  Jeg har længe ville skrive til dig ang. antal af indlæg. Får du penge for hvor mange indlæg du skriver pr. dag? Nogen gange synes jeg dine indlæg bare er skrevet i hu hej hast, og har ingen godt indhold ift. andre indlæg du skriver, for du skriver virkelig også nogle gode af slagsen, også derfor jeg bliver ved med følge dig. Men som læser må man vel komme med lidt konstruktiv kritik. Du skriver for mange ligegyldige indlæg, hvor alle de gode indlæg forsvinder i bunken.

  Keep up the good work (de gode indlæg)

  Hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Line.

   Jeg er ikke sikker på hvilken nogle indlæg du snakker om – som er ligegyldige for dig? Går ud fra det er det med mit ferie trick, siden det er det du kommenterer på. Min blog er jo ikke en fashion blog. Det er en live dagbog og jeg bruger den til at dele ting jeg ser eller fif jeg synes er sjove.
   For mit vedkommende, synes jeg ikke altid at alle indlæg skal være nogle at man skal bruge 10 min på at læse.
   Hvis man ser på Carolines Mode (caroline Blomst) Hun har 5 indlæg på sin blog om dagen og det er tit bare med små indlæg om inspiration eller andet.

   Så jeg modtager skam ingen betaling for mange indlæg? Som ej heller for nogen af dem jeg skriver. Men jeg er da ked af at jeg keder dig på bloggen. Så håber jeg der er andre der falder i din smag.. Det var jo det der var meningen.
   Men for eftertiden, da nøjes jeg da bare med et hver dag. Det gør det da så meget nemmere for mig. Jeg gjorde det for dem der læste med. Men det er der, så ingen grund til.

   Go´dag

   Hilsen
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // I CONFESSE..