INSPIRATION // I LIKE FOOTWAY..

LÆNGE LEVE FERIE..

20130221-184440.jpg
Så er vi ankommet til vores destination og her er så skønt. Jeg sagde jo det var koldt, der hvor vi skulle hen – vi er taget på ski. Det er ren fornøjelse og se BumBum på ski. Jeg hverken kan eller må stå, mit ben er ikke stærkt nok. Sidste år kom jeg ikke med, fordi det var en uge efter at jeg blev kørt ned. Så der lå jeg rimeligt udkørt og var ikke så klar i kroppen. De har sagt at jeg først må stå igen i 2015. Pik og patter…. Men så igen, jeg har en skrue der stikker ud af benet, så jeg kan slet ik få en støvle på, hvorind jeg gerne ville. AV!! 😉
Men bare tiden væk fra alt det stress i hverdagen har gjort godt. Så jeg tror at jeg vil overlade min datter til mine svigerforældre – iføre mig i min “The liver is evil and must be punished” T-shirt og ta’ på afterski med min kæreste..

Skåååål 😉

2 kommentarer

 • Heidi

  Det lyder helt fantastisk, og velfortjent. Nyd dagene, og tiden med din mand, nu I har mulighed for pasning :O)

  /Heidi :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   “Smooch” det gør vi også – men med et barn i midten af os.. En arm i hovedet og et ben i ryggen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION // I LIKE FOOTWAY..