GODT NYT ÅR FRA MIG, BUBBER OG CHILI KLAUS..

HÆNGER HOVEDET LIDT… ; )

20140101-122031.jpg

Hey Chicks.

Håber i har det godt og i havde en god aften igår.? Vi havde en stille og rolig aften. Med (ildelugtende) Fondou. Stop dans. Masser af slik. Vino og nytårs kys.

Verbier er seriøst det mest sindssyge sted at befinde sig Nytårs aften. De går fuldstændig amok her. Jeg har nogle billeder. Jeg skal nok poste dem. Men det er CRAZYYYYYY. Der var flere 1000 af unge mennesker der bare gik amok til Street Party.
Vores aften endte kl 01.00 der kunne Bella ikke mere – så imens at festen bragede udenfor vores vindue, søgte vi mod drømmeland. Hvilket jeg idag er glad for.

Så jeg er frisk og klar parat til at pakke alle vores ting. Glæder mig, sygt til at komme hjem. Yaaay. Hjem til mit klædeskab og ikke kun nattøj/joggingtøj. Synes dog at mine jeans strammer en del efter de her 10 dage på ferie. Tror den kasse P-tærter har sat sine spor. Godt jeg skal begynde og træne når jeg kommer hjem.

Nu vil jeg tage alle børnene på pandekagehus og fylde dem med sukker ; )

Ønsker jer fanstastiske tømmermænd og happy Mc. Donalds.

XX
R

Ps. Billedet er fra da jeg stod på ski igår og overvandt min frygt for at putte benet i skistøvlen igen. Det er 3 år siden jeg har stået på ski. Så jeg var ret stolt. Jeg har ventet i 9 dage her på ferien, indtil jeg var parat. Men damn det gjorde ondt der hvor jeg har været skåret op. Av av av av..!! Idag ligner mit ben en stolpe. Men who cares. Jeg nød det.

Opturs afslutning på 2013 – klar parat til 2014

#peakperformance #rayban #

2 kommentarer

 • Eleni

  Respekt ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det fedt at du overvandt frygten og gjorde det!
  Jeg ville så gerne prøve at stå på ski (prøvede det aldrig i min barndom fordi min mor bla. hadede koldt vejr), men jeg er selv rædselsslagen for hvor galt det kan gå, og med min smadrede ryg tror jeg bare ikke det er den bedste kombination. Øv! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYT ÅR FRA MIG, BUBBER OG CHILI KLAUS..