PINK BUBLEGUM, STRIK OG DYREPRINT..

GODT NYT ÅR FRA MIG, BUBBER OG CHILI KLAUS..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3zhym9oUSGU[/youtube]

Godt Nytår alle sammen. Kan slet ikke forstå at denne dag er kommet så hurtigt. Jeg synes næsten lige at vi har fejret 2013. Men på mange måder må det jo så betyde at 2013 – har været væsentligt bedre for mig og min familie end 2012.  2012 er nok kendetegnet for det år hvor vor herre, valgte at teste alt i mit liv. Mit helbred. Min familie og godt og grundigt hele vores eksistens som mennesker.

2014 kommer til at bringe en mandel operation. YES. Optur. Seriøs træning for mig – Jeg kommer til at gå amok nu. Så watch out. Måske en tur til Thailand og besøge vores venner. En pige der skal starte i skole, hvad skete der lige der? En tur til Paris med min Kathrine, hvor vi bare skal være to piger på shopping og ingen MOR snak – Det er deleted de dage.  En tur til Stockholm med min yndlings Eleni. Ville elske at komme på en YOGA tur, bare mig og mit tosset hovede. ; ) I det hele taget skal 2014 stå i rejse tegnet.

Så vil jeg være bedre til at være i nuet. Være taknemlig for det jeg har – og ikke altid ønske det næste. Gemme Iphone og computer væk om aftenen og være mere tilstede for min kæreste. Finde kærligheden frem. Kysse og kramme mere, må være mit nytårsforsæt. Jeg vil grine mere. Jeg vil hjælpe andre i nød. Og seriøst overveje hvad jeg skal med livet – og hvad hulan jeg egentlig duer til.

Jeg ville elske at skrive en bog. Holde foredrag om det at være i en ulykke, og om hvordan man skal komme videre derfra. Både for personen og familien  – om ikke at give op og nægte at accepterer ens tilstand.  Så ville jeg elske at tage bloggen til andre højder. Ultimativo ville være at designe en kollektion. Lave endnu et fotoshoot for HOSS INTROPIA – som er noget af det bedste der skete for mig i 2013 og var det selvtillids boost, som jeg havde brug for,  da jeg var allermest nede.

Så vil jeg takke alle jer for at gøre det muligt for mig at have denne blog. Det er gået over min forstand at i har bakket så meget op om at følge med i mit skøre liv. Det betyder så meget for mig. Jeg lover masser af gak og gøgl i 2014.

Sender krammer og nytårs kys herfra Verbier.-. Så inden at jeg siger farvel og vi ses i 2014. Så vil jeg lige sige tillykke til Nansen som har fødselsdag, når klokken slår 00.00 (alder ikke nævnt) – Må du få det den bedste dag. Ked af at vi ikke holder nytår sammen. ; )

Og den bedste måde at slutte 2013 af på, er med et grin. Så GODT NYTÅR, fra Bubber, Chili Klaus & mig.

Ses på den anden side.

XX
R

5 kommentarer

 • Dejligt at du har haft et skønt år, ovenpå et hårdtprøvet 2012. Og så kunne jeg faktisk ret godt forestille mig dig holde foredrag om netop det at komme videre. Jeg beundrer virkelig (selvom jeg ikke kender dig andet end herigennem bloggen) dit gode humør og din ærlighed, og det er jeg sikker på at mange kunne lære noget af 🙂 Godt nytår, Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Godt nytår til dig, søde Rikke – tak for at du har overskud til at være en hel masse for andre på din supergode og altid vedkommende blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kære Rikke,
  Rigtig godt nytår til dig og dine, jeg har nydt hvert et indlæg i 2013 hvor jeg har fulgt med. Du er så pisse sej, hudløs ærlig, kærlig, helt nede på jorden og jeg elsker at følge dit liv, som jo som hos alle andre byder på op og nedture, og umuligt barn :O) Jeg under dig alt det bedste i 2014, og ville stå der som den første hvis du holder foredrag :O)
  Kys kys Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Rigtig godt nytår til dig Rikke – håber 2014 lever op til dine forventninger 🙂

  Kram fra Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er sikker på, at du ville være fantastisk til at holde foredrag eller skrive en lidt anderledes bog om ulykker og hvordan man kan tackle det når man mærker det på egen krop – go for it!

  Håber i havde et dejligt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK BUBLEGUM, STRIK OG DYREPRINT..