FUN // EN DAG MED MARKUS..

DOGEARED // STRØM HELLERUP..

NEW IN

Ohh Ohh.. Jeg kunne jo ikke dy mig da jeg var forbi STRØM butikken på Strandvejen i Hellerup – til latenight shopping forleden dag. Jeg har kigget på smykkerne fra DOGEARED i SÅ lang tid. Så nu skulle det være. Jeg har købt tre ting der og det ene smykke er dette kors armbånd. Er det ikke fiiiiint? I næste uge viser jeg billeder fra vores skønne event med American Vintage og STRØM pigerne. Bravo til dem og til Mild Press for en dejlig aften. Konge arrangement.

STRØM STORE

Ja sorry for at den Orange lady hele tiden sniger sig ind på billederne – men hun hænger på mig Non Stop.

2 kommentarer

 • Tina

  Super fint armbånd, hvad kostede det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De koster 500 kr – jeg er bare så glad for mit.

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN // EN DAG MED MARKUS..