DRØMMER OM..

DINNER WAS SERVED..

20130418-193756.jpg
Første aften med sund kost. Vi fik salat med laks, æg, avocado, parmaskinke, broccoli, stegte gulerødder og selleri, pærer mm. Det smagte fantastisk og vi spiste slet ikke den dressing jeg havde lavede, salaten i sig selv var så saftig at den ikke var nødvendig. Nu er jeg spændt på at se om jeg bliver sulten senere. Men der er ikke så meget tilbage i skabene – men mon ikke man kunne opdrive noget hvis det virkelig gjalt. Positive thoughts, positive thoughts.

Dejlig aften.

10 kommentarer

 • Nanna

  Mums, du så sej… :0*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den smagte himmelsk. Jeg kan på nuværende tidspunkt godt leve sådan. Du skal lige have dine Rittersport retur der ligger og glor på mig i min taske.

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mums, opkrift tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ærligt, det virkelig bare tøm køleskabet – men undgå alt med brød, stivelse som ris og kartofler og faktisk også mælk. Jeg lyver ikke når jeg siger at Bella ikke har haft brug for at snacke hele dagen fra hun kom hjem, fordi jeg prøvede idag at virkelig tænke mig om med hendes madpakke.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ser vildt lækkert ud!! Kunne være spændende hvis du på et tidspunkt ville give en melding omkring stenalderkost, og om det har hjulpet med vægt, sundhed etc 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det lover jeg at gøre – trust me. Skal lige over feltet hvor jeg er en bitterfisse 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Lækkert.. Men hvad dælen gør du med din latte?? Jeg er næsten sikker på det ville være min største straf at måtte undvære den.
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg drikker den min skat 😉 Den stopper jeg aldrig med… NO WAY…

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Kom da lige med nogle madpakkefifs så! Synes det er umuligt at finde på noget, som der er masser af god næring i OG som den store tøs rent faktisk gider at spise. Hvis det stod til hende levede hun af nudler, bacon og gulerødder. Og synes li’som ikke det er godt nok, hvis jeg så bare fjerner nudlerne;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   So sorry – men det kan simpelthen ikke.. Jeg er selv mega presset over det… LORT…!!!

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMMER OM..