DENIM AND SWEATS..

NEW JEWELS // STRØM STORE..

NEW JEWELS

Jeg skrev jo at jeg havde købt nye smykker til Late night shopping hos STRØM i Hellerup. Jeg faldt for de her. Ringen som er fra Maison martin margiela – den er ikke på webshoppen, men i butikken. Og så købte jeg armbåndet med det lille kors fra DOGEARED. De spiller bare rigtig godt sammen den grove ring med det enkle feminine armbånd. Yay.

STRØM STORE

5 kommentarer

 • Mette

  Ej, hvor ser det fedt ud. Kan godt li´den på du har mikset det på! Jeg håber, at du vil svare på hvorhenne det er du engang købte dine vinterhalstørklæder henne? Man kunne få dem i sort, bordeaux or grå. Jeg har ledt hele din blog igennem, men den er så lang og har simpelthen ikke kunne finde de indlæg. Håber at du vil skrive navnet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Mette,

   Jeg er næsten sikker på at jeg har skrevet til dig. Ej hvor sært. Nå men tørklæderne er fra TOOGOODTOBEBASIC – jeg har ellers lavet mange mange indlæg om dem. Så mærkeligt du ikke kunde finde det. 😉

   Men de er så gode og jeg er meget meget glad for alle sammen. Har dem efterhånden i en del farver 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den fine ring med de tre cirkler, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ringen er fra HARTHMANN det er min forlovelsesring 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså den forlovelsesring/alm. ring? der – elsker den simpelthen mere og mere for hver gang jeg ser den 🙂 Og dejligt miks af guld & sølv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM AND SWEATS..