OUTFIT // GLITTER..

HBO EVENT // CLINIQUE BELNATURE..

Under modeugen var min partner in fashion crime Sarah Wulff og jeg inviterede til HBO Red Carpet event i samarbejde med CLINIQUE BELNATURE – det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af Clinique Belnature (og HBO) så når de holder noget så møder jeg op. Prompte. Der er var den skønneste mad og drikkelse – og ikke et øje tørt.

Der stod i invitationen at HBO ville vise præmiere på The White Queen – hvilket jeg var lidt spændt på at se hvordan et event ville ende ud – når der skulle vises film midt i det hele. Var måske også en smule knotten over det – men OMG.. Jeg var helt trylle bundet over den serie. Den var jo fantastisk og jeg var slet ikke til at komme i kontakt med. Den var så god og endelig er der en serie som omhandler en kvinde der er noget power i. The White Queen ROCKS.. Big time. Så hvis i ikke har set noget fra den – så må i strakt komme i gang.

Der blev udloddet gavekort til Botox og andet godt fra havet. Men hverken Sarah eller jeg vandt noget – hvad jeg jo syntes vi burde have gjort – da jeg sagtens kunne bruge lidt mere botox 😉 Shhhh ikke sig noget til Mr. M – han bliver så gaaaaal.  Men da vi så kom i tanke om at vi ikke havde udfyldt noget gav det lidt mere mening at han gutten ved siden af os rent faktisk vandt gaven. (han havde måske egentlig også mere brug for den : )

HBO KOKKE

BELNATURE

DELISH FOODPORN

DELISH

FOOD

SARAH INSTAGRAMMER

SARAHS ANIMAL BOOTS

CLINIQUE BELNATURE

MARIANNE OG JEG

THE WHITE QWEEN

Jeg havde mega dårlig hår dag og var bare sådan lidt ude af krop oplevelse og ikke specielt fashion agtig. Jeg havde vandret messen tynd den dag – så det blev til et lidt mere hygge sæt at jeg havde på. Stadig gå ud agtigt. Men jeg har forskellige versioner af gå ud tøj. Den ene hedder Spændt op til lir – så er der Fashion agtig, men stadig plads i mine bukser til hvis jeg skulle ønske at spise en hel kage. Og så er der den casuel, ikke i humør til fest men prøver stadig at gøre noget ud af mig selv.. 😉 Den aften der var jeg kage versionen. (HA!!) Men så i kan godt se det var lidt pres med pres på at stå ved siden af den her sexy lady. Det er Marianne Giske – hun er power woman, forretnings kvinde med STORT F – og så er hun nogens mor. Jeg bøjer mig i støvet for hendes gå på facon. Man kan ikke andet end at elske hendes personlighed. Det er noget at vi danskere kunne lære lidt af (hun er Norsk) men bor i Danmark. hvor hun helt selv og fra bunden har kørt sin forretning op og så er hun bare pisse sød. 😉

2 kommentarer

  • Katrine W

    Det ser super hyggeligt ud! Ved du evt. hvor Marianne Giskes sorte kjole er fra?? den ser vildt flot ud! Du ser nu også super flot ud:)

    God dag, hilsen Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg synes nu at du ser dejlig ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // GLITTER..