ROSKILDE #2

CLINIQUE BELNATUR..

BELNATURE

I forbindelse med min totalt teenage hud – besøgte jeg Clinique Belnatur som liggner i de skønneste omgivelser i Hellerup. De var så søde at tage mig ind akut da de godt kunne se hvor panisk jeg var. Jeg havde hørt rigtig meget om Marianne Giske, ejeren af Clinique Belnatur – hun skulle være top dygtig til alle slags behandlinger. Så jeg var slet ikke i tvivl om at det var der at jeg skulle hen med mit problem.

Da jeg ankom til klinikken var der roligt, med dæmpede musik. En smilende pige tog imod mig og jeg fik lov til at falde ned efter morgenens strabadser med Bum Bum og børnehaven aflevering. Så nød så meget bare lige at trække vejret,  inden jeg blev bedt indenfor og blev lagt på en briks. Jeg havde fået en super sød behandler og jeg følte straks at jeg var i trygge hænder. Hun talte roligt og meget interesseret i mit problem og virkede så prof. Jeg betvivlede ikke hendes kunnen et sekund og lod mig med det samme falde hen til hendes stemme. Jeg blev skrubbet, renset og nusset om i halvanden time. Jeg var seriøst i himmelen. Jeg har været super dårlig til at pleje min hud med behandlinger. Hvilket er SÅ dumt. For man passer sin bil, sit barn – sin mand. Hvorfor sørger man så ikke lige for at komme i dybden med huden? Jeg har lovet mig selv at det skal jeg prioriterer for eftertiden – helst en gang om mdr. Hvis budgettet tillader. 😉

Hvis du også har problemer med huden eller bare tænger til kærlig pleje – så ville jeg besøge dem på klinikken og få en alvorlig analyse på huden. For måske du bruger de forkerte produkter eller trænger til noget mere fugt. Hos Clinique Belnatur der tager de dig seriøst og står klar til at hjælpe.

Købte også mine nye bareMinerals produkter hos dem og hun brugte rigtig lang tid på at finde frem til den helt rigtige farve – og jeg er SÅ glad for produkterne og den løse pudder.

Clinique Belnature

Onsgårds tværvej 6
2900 Hellerup
Tlf. +45 3940 0099

9 kommentarer

  • Lotte

    Hvis det virkelig er et stort problem med din hud, så kan jeg anbefale at opsøge en hudlæge, har du prøvet det? Dét og så MD Formulations Continuous Renewal Complex (jeg bruger sensitive udgaven) – den kan jeg simpelthen ikke leve uden, det er en sand mirakel creme. Ved at både Camille og Emily også er fans 😉

    Kram Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Lotte 😉

      Tusinde tak. Totalt teenage agtige mig 😉 Men dårlig hud kan virkelig ødelægge alt.. Jeg har været ved hudlæge og han ville give mig en kur. Men så blev jeg så bange for alle de historier jeg hørte om hvad den gjorde ved en – udtørring etc. Så jeg hoppede fra. Chicken i know. MD har jeg prøvet men syntes ikke rigtig at det gav mig noget. Men det kan være at jeg skal prøve det igen for og se om det kan ændre noget nu.

      Tusinde tak Lotte.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Er det roaccutan kuren du er blevet tilbudt?

    Klem Susanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Susanne

      Det skal jeg lige tjekke op på. Jeg kan simpelthen ikke huske navnet. Har du nogle personlige erfaringer ang. den kur?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • susanne

      Ja det har jeg, jeg kan kun abefale den. Når man får acne i en sen alder, så er det lige meget hvad man gør, for det kommer indefra. Jeg har selv prøvet kuren og kan anfale den på det varmeste. Det er det hele værd og du vil også kunne spare store summer af penge, når du ikke skal købe alle de produkter. Det er lige meget hvor meget man renser huden, man føler sig stadig ikke at den er ren – Rikke, jeg ved hvordan du har det og det er ganske enkelt forfærdeligt! Så til lægen med dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ved du hvad Susanne. det begynder jeg faktisk også at tænke. jeg har snart prøvet alt og det ripper mig fuldstændig… ;( Jeg vil tale med en hudlæge igen.
      Tak for din tid.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • tesse

    Rikke, er det roaccutan kuren du er blevet anbefalet hos hudlægen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ohhh det skal jeg lige tjekke kan ikke huske navnet. 🙂

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • tesse

      Jeg har prøvet kuren for 5 år siden, jeg havde acne nede ved hagepartiet – resten af min hud var ellers helt perfekt. Pludseligt kom acnen, jeg havde ellers aldrig haft problemer med min hud i min teenageår. Kuren er slet ikke så slem som de vasler med, man skal dog have taget blodprøver. Huden bliver helt vildt tør, men efter den behandling har jeg igen fejlfri hud. Jeg var ked af det og usikker på min selv pga. acnen og det var noget som jeg ellers aldrig har haft problemer med. Det er lige meget hvor meget de prøver, hvilket piller lægen udskriver til dig, hvilket dyre produkter du anvender og hvor mange ansigtsbehandlinger du får. Intet hjalp mig udover denne kur. Kan kun anbefale dig den på det varmeste og du vil ikke fortryde.

      Knus fra hende med den perfekte hud

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE #2