FOOD // THE YOGURT SHOP..

HUDLÆGE // AFKLARING..

GO'morgen Torsdag

Jeg har idag været til hudlæge – og en super dygtig en af slagsen. Jeg var jo meget bange for hvad hun ville sige om jeg havde kronisk acne eller andet godt fra havet.
Men dommen var egentlig okay til at have med at gøre. Jeg havde simpelthen bare brugt nogle produkter som min hud ikke kunne tåle. Desværre. Jeg havde for noget tid siden købt hele serien fra Kiehl’s som min veninde så varmt havde anbefalet. Dette har intet med produktet at gøre – det er mig. Der har været noget i de produkter at jeg simpelthen ikke kunne tåle. Desværre. Det har dog efterladt mig med enorme mange ar fra de indkapslinger at jeg har fået under huden og som jeg nu betaler en formue for at få fjernet med laser. Men skid hul i det – jeg rydder ud i min makeup og kun bruger produkter som jeg ved ikke indeholder skidte ting. Så skal resten nok komme.

Bare lige hvis der er andre der sidder der ude og kæmper med pizza face som jeg har haft – så er der håb der ude. I skal simpelthen gennemgå jeres produkter og se om de virkelig er gode for jer. Prøv jer frem. undlad nogle af dem og se om det har en virkning. For der er igen der er tjent med uren hud.

Nu vil jeg spise mig et par rugbrøds madder inden jeg skal ned og afprøve spray tan hos Clinique Belnature. Wheeee.. Og imorgen står den på Bryn og Vipper. Jeg skal jo være lækker smækker til når jeg skal ind i Illum sammen med HOSS INTROPIA. Yeeehaaaaa.

Kom du egentlig?  Det håber jeg.

XX
R

9 kommentarer

  • Nina

    Føler med dig, ved præcis hvor nederen det er! Jeg prøvede det samme med den hundedyre ansigtsrens fra Eve Lom sidste år. Først gjorde den min hud rigtig blød og lækker, men efter noget tid fik jeg giga mange cyste-agtige udbrud på kæben og tilstoppede porer. Min hud kunne ikke tåle al den mineralske olie, der er i produktet. Efter jeg skiftede til en økologisk rens, er min hud blevet stort set helt ren og fin igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Nina.
      Huden er bare det vigtigste for mig – jeg skal ha en ren hud. og efter jeg er fyldt 30 der er den bare spasset helt ud. Jeg ved ikke hvad der sker altså. Jeg har været helt ødelagt. Virkelig ked af min hud. Jeg tror også til tider at jeg har været ulidelig at være sammen med, fordi jeg har brokket mig så meget. Men tror der endelig er kommet lidt styr på det. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

    Hej Rikke
    Jeg har præcist samme problem med uren hud omkring hagepartiet, og det tager bestemt på ens selvtillid og dermed udstråling.
    Har du mulighed for at uddybe ovenstående, og evt. give gode råd til hvordan man kan komme det til livs? 🙂
    /Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Kathrine.

      Der kommer et indlæg i den kommende uge omkring min hud. Så skal jeg nok forklare lidt nærmere om det. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise JC

    Hej Rikke.
    Jeg kan anbefale dig La Roche Posay fra apoteket. De har en serie til “Toleraine” særlig til intolerant og sart hud. Rensemælken er så blid at den kan bruges til øjnene også.
    Jeg bruger deres therma spring Water spray bagefter på huden. Den er skøn og beroligende.
    Har selv haft mange problemer med min hud, og denne serie er så god. Uden parabener og parfume og gennemtestet. (Og fin pris, så er der flere penge til andet :p )
    Bare en anbefaling herfra.
    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg godt nok ked af at høre. Godt, du nu får løst problemet og slipper af med acne og grimme ar. Selv har jeg været rigtig glad for den økologiske serie Suki. Efter jeg begyndte at bruge deres produkter, stoppede alle mine problemer, og jeg fik englehud. De har også en rigtig god foundation og concealer….
    Tak for en lækker blog. Det er rigtig hyggeligt at følge dig….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Mette.

      Jeg har hørt så meget om SUKI at det skulle være super godt – Det kunne godt være at man skulle afprøve det for at se om det kunne hjælpe 😉
      Tak for tanken.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD // THE YOGURT SHOP..