BESØGER I OS EGENTLIG NOGENSINDE...?

GOSSIP // ME AND THE MET..

memet_topbanner2

Oh oh tøser.. Har i hørt det.?? Hvis i ikke har så kan jeg hermed dele dette gossip med jer. 2013 er et godt år for os kvinder. Specielt efter at ME AND THE MET er kommet.Det er en website hvor du kan gå ind og shoppe tøj. Ja.og hvad er der så nyt i det? Der er skam det i det at nu behøver du ikke at have tøjkrise fredag aften. For nu kan du nemlig klikke dig ind på webshoppen Me & the Met, og finde den kjole, du lige står og mangler – og tilmed få den leveret samme dag. Du bestemmer endda selv tidsrummet, og kan have dit nye item indenfor en time mellem kl. 17 og 22 i hverdage og mellem kl. 10 og 22 i weekender. Med andre ord; melder tøjkrisen sig kl. 18, kan du have dit nye outfit kl. 19.

Det er ikke kun leveringtiden, der udmærker den nye webshop. Også Me & the Mets service er i en klasse for sig. Varerne leveres nemlig ikke af et tilfældigt bud, men af Me & the Mets egne ekspedienter, som tilmed har andre størrelser med, hvis du vil prøve med det samme og sikre det perfekte fit. Og fortryder du købet, kan varen tages med tilbage med det samme – så du undgår den kedelige tur på posthuset. Det er online-shopping, når det er allermest effektivt.

I Shoppen kan du finde markante brands fra ind- og udland. Danske succes-mærker som Ganni og Kokoon er at finde her – ligesom de store internationale modehuse; fra Paul & Joe Sister, Martin Margiela MM6 til franske By Zoé og ikke mindst svenske Filippa K og Dagmar.

Me & the Met leverer i Storkøben- havn (postnummer 1000-2500, 2900-2920) indenfor en time mellem kl. 17 og 22 i hverdage og mellem kl. 10 og 22 i weekender. Til resten af Danmark sendes med normal post forsendelse.

Jeg kan ikke se at det kan blive bedre end den her service. Jeg ved ihvertfald at det er noget at jeg kommer til at benytte mig af. Det gør at man ikke behøver at kæmpe sig i gennem trafik og lange bil køer.

Hvis du er lige så hooked som mig så kan du besøge dem her hos www.meandmet.com

6 kommentarer

 • Heidi

  WOW, det er da for fedt. Det skal jeg ikke udelukke jeg kommer til at benytte, men det er også ret cool og med is i maven at kunne love sådan en service. Jeg mener der står MANGE kvinder fredag/ lørdag og ikke aner hvad de skal iføre sig, så tænk om 100 har bestillinger, så får de travlt (måske sat på spidsen)men måske realistisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg forstår simpelthen ikke, at de ikke kører til Nyborg en fredag aften hvis jeg har tøjkrise. Tsk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Også er jeg liige kr. 1650,’ fattigere. Tak for det 🙂 Skøn side og skønne mærker synes jeg.

  Mange hilsner Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er genialt, intet mindre!
  Men hvor ville jeg dog ønske, at det også var relevant for mig i Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har bestilt og modtaget en vare fra siden i dag. Hurtig levering, han havde flere størrelser med jeg kunne prøve, det var pakket lækkert ind, alt i alt fantastisk service!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Fedt fedt! Men arh verdammt, hvorfor filan springer de lige 2820 over? Det er da taaaarveligt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØGER I OS EGENTLIG NOGENSINDE...?