DIESEL AW13 // LOOKBOOK..

BESØGER I OS EGENTLIG NOGENSINDE…?

LOOKLAB

Rigtig mange logger direkte ind på den blog de er fan er – men kigger i egentlig nogensinde ind på vores “mother-site”? Det burde i gøre, så får i det fulde indblik i hvem det er jeg er i familie med.. De er bar´ski´søøø´¨ Plus vi har en gæste blogger hver uge. Det kunne være Cille som er PR ansvarlig for DIESEL, det kunne være  sangerinderne Karen Groth & Mette Mana.Vi har gang i en masse. Så tjek os og dem ud.

LOOKLAB.DK

2 kommentarer

  • Jeg går altid direkte ind på looklab.dk og ser hvad der fanger mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    You got me, jeg går nemlig direkte til de bloggere jeg kender. Men jeg må vist hellere smutte derind i ny og næ og se hvad I byder på :O)
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIESEL AW13 // LOOKBOOK..