BRYLLUPS OUTFIT..

SMINKE SPEJL // MED LYS..

Sminkespegl
Faldt over dette spejl da jeg læste alle mine mails igennem – det er sgu ikke helt tosset. Sådan et kunne jeg da godt bruge når jeg skal have krigsmaling på. Jeg står altid oppe på badeværelset helt akavet, prøver på at se mig selv i spejlet, men vores vask er så stor så det næsten er umuligt at komme til. Så hvis du også står og mangler et eller bare trænger til at have en rigtig girly girly ting – så kan du finde det her hos Sminkespegl..

4 kommentarer

 • Marie

  Ellers har der fornyeligt været et indlæg på pudderdåsernes blog omkring et hjemmelavet af samme slags, blot til en meget billigere pris. Materialer fra IKEA og så’n. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Oh sejt. Ingen grund til at bruge så mange penge på et spejl. Jeg tjekker ud 🙂

   Tak for fif 🙂
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lunda

  Hvor kber jeg dette smikespejl henne, dit link dutter ikke rigtig, og det er lige hvad jeg kunne bruge i julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lisbeth.

   Indlægget er ret gammel. Men måske du kan google “sminkspejl med lys” ved der er nogle der har nogle DIY indlæg ; ) Det her var ret dyrt. Mener det var 2000 kr (AV)

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUPS OUTFIT..