OUTFIT POST AND A HALF..

GIRLY DRESS…

Her er den så. Min fine nye kjole fra H&M Trend til 399,-. Jeg er allerede top glad for den, og havde lyst til at tage den på igen hertil morgen, da jeg vågnede. ; ) Når det “funger” – så “funger” det også bare MAX. Dresses, here I come.

Jeg er faktisk rimelig presset i dag. Vi har kæmpe arrangement her til morgen, for hele den Danske Presse. Vi skal lancerer et mærke for dem, og jeg har glædet mig helt sindssygt til det. Det er Dansk og kommer til at blive vist, en del her på bloggen. Når jeg har fri skal jeg suse afsted, hjem og pakke. For i morgen går turen til Madrid, med 10 af mine bloggere søstre.  Vi skal afsted med KNORR. Se på tomatplantager og lære om bæredygtighed. Jeg har glædet mig i flere måneder – og i morgen er det endelig dagen, hvor vi skal afsted. Godt jeg har min partner in crime, Guldlog med, og en masse andre dejlige damer. Jeg kommer til at poste fra min Instagram @Rikkemay – så endelig tjek ind der, det kommer til at blive sjaaaavt.

foto 6

foto 5

foto 4
Jakke MONCLER // Kjole H&M TREND (AW14 399,-) // Strømper SPANX // Sko VIC  (købt på udsalg i MAGASIN) // Taske SAINT LAURENT..

Dejlig dag ??

XX
R

 

5 kommentarer

 • Amy

  Åh den er jo SÅÅÅÅ smuk! Hold da helt op! 🙂 Kan godt forstå at du er glad for den 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Wauw hvor er du lækker!
  Rigtig god tur. Er slet ikke misundelig på dage væk fra madpakker og fritidshjem 😛
  Nyd det!
  Kh L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den er jo så fin den kjole – og du er endnu finere i den. Var der mange tilbage? Kunne være man skulle et smut ind til byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Var der i går, der var der en masse. Så op på cykel ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Godt outfit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT POST AND A HALF..