NEW IN // ANNE VEST..

OUTFIT // DINNER DATES..

I Fredags havde vi dejlige gæster på besøg. Nogle af vores venner var inviteret på grill og hygge. Man ved bare at hvis man har en dårlig dag – så er det de to at man skal være sammen med. De har så meget humor begge to og til sammen den bedste party cocktail. Det er altid en fornøjelse at se dem, det sker desværre bare for sjældent. I dagens anledning var jeg hoppet i mine nye H&M Jeans – og mine yndlings BILLI BI stilletter.. De var på i 5 min. Men BOY jeg følte mig sexet i alle 5 min. Grrrrrrrawl.. Det gør altså bare noget for hele fremtoningen af kroppen.. Ville elske at gå i den slags sko altid. Bare synd at jeg er så magelig.
SOMMER NIGHT

HÅRET TILBAGE

ALL THE BEST

VERO MODA OG BILLI BI

BILLI BI

NEW HAIR

ISABEL MARANT BRACELET

VERO MODA JEANS
Jacket ANNE VEST // T-shirt FILIPPA K // Pants H&M // Jewels STINE A // Pumps BILLI BI // Bracelet ISABEL MARANT gave fra Yndlings Kathrine..

16 kommentarer

 • Jeg er desværre også blevet ekstremt magelig med mit fodtøj, særligt henover vinteren hvor jeg har holdt mig i sneakers og ankelstøvler, men nu hvor foråret er kommet er jeg kommet op på stiletten igen og det giver altså bare en helt anden følelse af kvindelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er TOP magelig.. kan næsten ikke bærer at det er for varmt til UGG støvler.. Jeg sover nærmest med dem.. 😉 Men jeg har i 15 mdr nu ikke haft hæle på og jeg var helt oppe i skyerne da jeg fik dem på.. Følte mig som kvinde gange 14 😉

   Hurra for slutty high heels.. LOL

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW!!! Mega lækkert look <3
  Total yndlings, enkelt og alligevel total hot- Piiiift piuuu ;-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak Søde..

   Nogle gange er det, det simple der virker 😉
   Dejlig Søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Du ser så godt ud!! Fedt sæt, enkelt men det spiller bare 🙂

  Vil i øvrigt gerne rose dig for at havd mange indlæg, men især for hvor hurtigt du svarer & hvor god service du giver, når du får spørgsmål!! Du har hjulpet mig flere gange, fx med Yves Leo tørklæde, Stinne Gorrell hue og tgtbb nederdel. Tak og god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej AC
   Jamen tusinde tak for de søde ord – man kan ikke have en blog hvis man ikke hjælper dem der læser med – jeg bliver selv ked af det hvis dem jeg læser med hos ikke kan hjælpe mig eller jeg slet ikke hører fra dem. Det tager også lang tid at give svar til alle, men jeg sætter stor pris på at folk skriver til mig og blogs ville ikke være noget hvis der var ingen der læste med.

   😉 Jeg er glad for at jeg kan være dig til hjælp. Så du at FASHIONISTAS har vores tørklæde i army grønt..? SÅ PÆNT

   Dejlig Søndag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Cathrine

   Jeg så godt tørklædet, jeg blir bare aldrig god til grøn. Elsker til gengæld blå, så det er jo dejligt at have tørklædet i netop den farve 🙂
   Tak igen for hurtigt svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er også meget meget glad for mit i blå, det fremhæver ens øjne 😉

   Dejlig Mandag
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor ser du fantastisk godt ud! 🙂

  Og den jakke.. Åh, lækkerhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er den pæne, simple grå t-shirt fra?

  PÅ forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   Den er fra Filippa K – og nok den eneste t-shirt jeg ejer som ik koster 5 kr i H&M men man burde klart give lidt mere for dem, for de holder sig bare så godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Rikke.

  Håber du nyder det i DK.
  Forsøger lige med en kommentar på dette opslag. Er du interesseret i at sælge din Anne Vest blazer?

  Tak for en rigtig god blog, det er skønt at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Pia.

   Ja det er jeg. Send mig en mail på Rikke@looklab.dk ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Hej igen Rikke.

   Sorry for at jeg spammer dig… Har du set min mail. Oplever nogen gange mine mails ikke kommer frem, så vil bare lige sikre mig den er modtaget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Hej igen Rikke.

   Er jeg mon røget i spam igen? Nu er du vel på vej til Singapore.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Rikke.

  Jeg har sendt dig en mail : )

  Hilsen Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // ANNE VEST..