NEW IN // MOLESKINE KALENDER..

KERNESUND // FAMILIE..

KERNESUND FAMILIE

Fandt Kernesund Familie til 30kr i LIDL idag da jeg var ude og lave ugens indkøb. TOTAL optur – jeg elsker alt hvad der har med sundhed at gøre, jeg har selv taget udd. som slankekonsulent fordi jeg prøvede for 6 år siden at min krop tog kontrollen og jeg tog 10kg på, uden jeg kunne gøre noget..
Jeg hyrede en privat træner med mine surt optjente penge og kæmpede langsomt tilbage til en vægt der lå 2kg under hvor jeg var, før jeg tog på. Det var faktisk den hårdeste kamp at jeg nogensinde har prøvet, fordi det virkelig går ud over ens psyke – jeg var ikke et særligt godt menneske, jeg var sur og trist.
Jeg var så overrasket over at kroppen bare kan tage kontrollen uden sådan videre. Derfor tog jeg kontrollen tilbage og valgte at gå på aftenskole hos ATWORK på Frederiksberg, fordi jeg var nysgerrig for at finde ud af hvad det var der gik galt ( IF IT`S BROKEN, FIX IT )
Vidste hele tiden at jeg ikke ville bruge det til at gøre det til en levevej, men for at hjælpe mig selv og hjælpe mine veninder/familie. Det har virkelig gavnet mig i mit senere liv og jeg ved bare at hvis jeg ikke lever sundt, så bliver jeg en djævle… Jeg har en tendens til at være sur…sur sur og godt edike sur 😉 Der er ikke altid nogen grund – men egenlig bare fordi jeg kan…hahaha.. så jeg tror nogen gange at jeg er mega træls at være sammen med… Men jeg ved også altid at når jeg er det, så er det fordi jeg ikke har fået “god kost” – så har den måske stået på for meget Vino, Chokolade og lakridser…
Men jeg kæmper sådan en kamp med mig selv, for der sidder en engel på den ene skulder og en djævle på den anden… og det er bare til tider lidt sjovere at hoppe med på djævlens værk 😉

Kender i det?

XX
R

16 kommentarer

 • Åååååh hvor jeg elsker dig Rikke!! – Du er SÅ ærlig, og det er skønt at læse 🙂
  Fedt med den uddannelse!! – Efter mit vægttab overvejede jeg det også, for har virkelig selv fået mange henvendelser fra folk der gerne ville hjælp og erfring fra mig… Som du ved kender jeg det godt – har prøvet det hele på egen krop. Pt. har jeg endelig fundet tid til mine ugentlige ture i fitness, og det er så skønt at føle sig sund igen. Og mere vil ha’ mere 😀
  Selvom jeg spiste sundt i november/december (til dels ihvertfald), så kunne jeg både se og mærke hvordan min krop og sind blev slap og trist. Men når arbejdet fylder halvdelen af døgnet er der bare ikke tid til meget andet.
  Men nu er deadline nået, træningen har stået på i 2 uger, og de to kilo det har kostet mig de to mdr. er allerde røget af igen 😀

  Glæder mig til at hør ehvad du får ud af bogen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvor er du god frk. 😉

   Jeg ved hvor hårdt det er og det kan godt være folk kigger på en nu og tænker “hun er da tynd” men de har ikke kendt til vejen dertil eller kampen man stadig har oppe i hovedet. Så jeg om nogen ved hvad det tager for at du er nået til dit mål og det er bare super sejt.

   Hey jeg er kommet på FACEBOOK hvis du er der, så søg under RIKKE MAY 😉

   Go´dag

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindgård

  Oh yes! Kæmper dagligt kampen med dem og for at slippe af med de overflødige kilo. Elsker simpelthen alle lækre ting i verden i go kvalitet – om det så er mad, sko eller tasker vi taler om!:-) I november satte jeg mig et mål om, at sommer 2012 skulle være den sidste sommer med et BMI på “fy grænsen”. Jeg tabte ca. 4,5 kg inden jul, men der er stadig noget vej endnu! Og pyh det er hårdt at komme “op på hesten” her efter jul… Men helt ærligt er det sku da et wake up Call der vil noget, når man på en rigtig dårlig dag kan blive muggen over, at solen skinner (for så skal de blege overarme/ben – you name it – frem fra gemmerne)! Kryds fingre for mig – jeg er top motiveret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise,

   Wuhuuu.. tillykke – hvor er du bare god. sig til hvis du mangler en spise plan 😉

   Det er super hårdt at kæmpe med vægten, jeg skal stadig holde mig selv i skakt for ikke at ryge i, jeg tror det er ligesom en alkoholiker “en gang problemer med vægten, altid problemer med vægten”

   Held og lykke med det.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindgård

  Det tror jeg desværre også! 🙁
  Tilgengæld synes jeg hurtigt, at man kan mærke, at man får en langt bedre livskvalitet, når man spiser sundt – hvilket er en kæmpe gulerod! Helt vildt hvad det kan gøre for energien, hår/hud/negle, fordøjelsen og humøret!
  Er meget åben for inspiration, så vil da meget gerne modtage en plan, når nu du tilbyder det! Skønt!
  Tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det har du helt ret i 😉

   Jeg skal nok lige arbejde på en kost plan, men jeg mailer lige til dig for noget personlige Info 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lindgård

   Tusind tak!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det var så lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 4 kg, der skal af igen:-( Men det kommer de, og så vil jeg igen være minus 15 kg fra da det var værst!

  Hyggeligt at være på Facebook med dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvor er du god 😉 wuhuuuu….

   Ja dejligt at jeg er kommer på Facebook, det er mange mange år siden at jeg har været det… Skal lige vænne mig til det ..

   Vi ses i cyberspace 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Derfor elsker jeg din blog, du er så åben omkring alting, hvilket gør det mega fedt at læse 🙂

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om hele din vægttab proces, så du må meget gerne maile mig lidt mere info om det du gjorde for at få sådan en gudindekrop som nu 🙂 bare fortæl om ALT haha 🙂 Synes det er så spændende og motiverende at læse om andres “kamp” med vægten 🙂

  Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er meget ærlig – nogen gange til min kærestes frygt… 😉 Men ikke på den lede måde du ved, jeg gør ikke nogen ked af det, ihvertfald ikke med vilje… det er aldrig min mission.. mem hvis folk gerne vil vide noget om mig, så er jeg ikke bange for at fortælle om det. Jeg skal nok lave et indlæg om mit vægtab, det er der mange der har skrevet om, så det lover jeg dig at jeg gør i den nærmeste fremtid 😉

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine

   Ja det kan jeg godt fornemme, men det er altså virkelig fedt synes jeg 🙂

   Desuden har du en GUDEsmuk krop så det vil dine andre læsere såvel som mig gerne læse meget mere om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   tusinde tak – bliver helt flov af dine søde ord 😉 Men man har altid nogle problem områder som man er mega ked af. Men jeg har bare valgt at snakke om det, for jeg er helt sikker på at der er mange andre derude der har det på samme måde .

   Go´Søndag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farfar

  Velkommen hjem til den danske sommer. Er i Dragør for at hente Charlie med hjem til to dages ferie hos os.
  Hils alle omkring dig

  Farfar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Farfar.

   Mange tak. Det er lidt kedeligt vejr at komme hjem til 😉 Hils Famse og Charlie.

   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // MOLESKINE KALENDER..