Me, myself & HC..

Wuuups // Katja er dårlig indflydelse..

Hver eneste dag, skal jeg sidde og læse med hos Katja om hende og alle hendes nye sko.. Grrrr.. Jeg prøver og prøver dem hun viser og ingen af dem sidder perfekt på min fod. What a shame. Så da jeg efter at have prøvet 10.000 par faldt over de her, kunne jeg ikke lade vær..
BILLI BI

NYE BILLI BI PUMPS
Jeg har længe søgt efter de rigtige stiletter som jeg kunne holde ud og gå med. I gamle dage (fuck I´m old) Der var mine yndlings  pumps fra Billi Bi.. Jeg elsker deres mærke fordi de laver nemlig i 1/2 str. Jeg har 39 på den ene og 39,5 på den anden..FREAK.. Så deres pumps kan jeg altid passe. Virkelig gode i pasform, snit og kvalitet. Så da jeg så disse hos Carla F – i BLÅ – der måtte jeg bare eje dem.. De var så flotte og farven kommer ingen gang til sin ret på billedet. WAUW..! Glæder mig til at de skal tages i brug, så skal der danses hele natten. av av!

Find de smukke Billi Bi pumps fra Carla F – lige her..

16 kommentarer

 • Oh my, de er lækre! Både i form og farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re not the only freak, jeg har også et halvt nummers forskel på mine fødder og putter ofte en forfodssål i den ene 😀 Anyway, hvor er de sko bare fantastiske – p.e.r.f.e.k.t.i.o.n. Elsker farven! Er også kæmpe Billi Bi-fan, så skal virkelig holde mig i skindet for ikke at spurte ud efter disse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej hvor er jeg glad for at høre jeg ikke er den eneste 😉 SÅ kan vi være Feet freaks BFF´s 😉 Yehaaaaa

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er SÅ flotte!! Kiggede på dem så sent som i dag, men de var udsolgte i min størrelse, som jeg kan høre er din størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… ej undskyld så har jeg hapset dit par… 😉 Vil lige sige at jeg var altså i butikken og købe dem, så har ikke trukket fra nettet 😉 Håber du finder dem, ellers skriv til hovedkontoret, de kan hjælpe dig.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er da godt nok smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så smukke, but hard to walk in.. ;( Men det er bare mit dumme ben … Skal vi igang med at lærer det igen.

   😉
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] | Grøn flad sandal fra Billi Bi Blå ballerina fra Magasin | Blå pump fra Billi Bi (set hos fine Rikke May i går, SÅ smuk!) Koralrød høj sandal fra Billi Bi | Koralrød ballerina fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er VILDT smukke, sikken et skokøb <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Er de ikke bare smukke? Så er det jo ligegyldigt at man har vabler idag 😉 Wheee Men flotte er de.
   Håber i hygger i Spain og i fok fejret EUROVISION igår.

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Den passede perfekt ind i det lyse tema og SELECTED FEMME sæt at jeg havde valgt.. De blå BILLI BI pumps, kom helt klart til sin ret og gjorde at hele outfittet, gik op i en højere enhed. Jeg kan […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr hvor er du sød, min snutling..er dog ked af at du ikke kan passe dem, jeg køber.. dem her vil jeg til gengæld MEGET gerne eje!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er de ikke smukke 😉 jeg elsker dem. Men har Idag 2 vabler.. Av 🙁

   Håber havde en god tur til UK.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg ser for mig, stramme læderleggins fra Toogoodtobebasic.com og mine nye blå stiletter fra Billi Bi. Mums. Det ville være et lækkert outift. Find skjorten […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men det var måske alligevel lidt for loose. Shirt EQUIPMENT // Pants H&M // Stiletter BILLI BI // Bag CÈLINE // Bracelets APROSIO & CO (Syren og midnats […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me, myself & HC..