GOSSIP // EOS BLUEBERRY ACAI..

OUTFIT // BLACK & WHITE..

Da jeg var til Støt Brysterne med Acie i Søndags – skulle man jo have pænt tøj på. Gooossshh.. Pænt tøj + søndag = ikke rigtig noget at Riksen gør sig i – der er det jo mest hygge tøj og den dag hvor jeg bare kan kick back og slappe af. Jeg havde desværre ingen hat at tage på – det var der rigtig mange der havde (følte mig lidt udenfor.) Men jeg hoppede i min sorte kjole og stylede den med min nye jakke fra Moncler.

Kjolen var faktisk meget anonym – så jeg lod jakke tage over og gøre alt arbejdet. Jeg ved jeg er meget i farver altid. Men nogle gange behøver man ikke ligne et cirkus.  Så kan man godt iføre sig noget der ikke gør øjnene helt forvirret. Så sort og hvid er bare altid gode sammen.

PINK MED PINK

PINK CARPET

H&M DRESS

CHEESE

Jacket MONCLER // Dress H&M TREND (Købt sidste år) // Stockings SPANX // Flats Sam Edelman (købt for 2 år siden) // Bracelet Hermés – Aprosio & Co..

Der var så mange der gik ind og ud af døren så vi skulle skynde os at få taget billederne. Tror acie var ved at miste tålmodigheden. Jeg skal være ærlig og sige at det er sgu ret pressende når de billeder skal tages – for der er jo kun så og så mange stillinger at man kan stå i 😉 Hvilket minder mig om – om i kommer i ILLUM på Lørdag? Det er jo kl 11.30 i HOSS INTROPIA´s afd. hvor jeg giver et glas bobler. I kan blive sminket og få taget prof billeder af min yndlings fotograf Jeppe. ???

6 kommentarer

 • Du gør det nu ret godt, på trods af manglende hat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Stilfuld ung dame

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg kan nu godt lide at du ligner “et cirkus”. Men den der jakke er altså virkelig pæn. Jeg ærgrer mig SÅ meget over jeg ikke tog min mor under armen og ræsede til Klampenborg. Vi var der sidste år og for to hestemennesker (nej vi har ikke overbid ;o)- men vi har haft hest i mange år og det er en fælles interesse vi har meget glæde af). Så det bliver afgjort næste år til Damernes dag at vi kommer igen.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Og vi havde begge nogle virkelig fine (hjemme dekorerede) hatte på sidste år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du gør det så fint uden hat. Jakken stjæler alt opmærksomheden – og gud hvor er den smuk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSSIP // EOS BLUEBERRY ACAI..