OUTFIT // THINKING ABOUT LEAVING..

ABOUT ME // Q&A..

Godmorgen.
Tænker at det måske er meget fedt for jer at få lidt baggrunds info om mig og mit liv, vi skal jo trods alt følges resten af livet ( I hope.. )
Q&A?

Q&A:

Navn // Rikke May

Alder: 30 slatne år, født i 1982 – 11 Juli

Fra: Fyn / Nyborg

Børn: 1 stk, Bum Bum – Bella, ja det er hendes navn. Det er ikke en hest eller en hundehvalp, som mange mente at det lød som om, da vi valgte det.

Kæreste: ja, Mr M. På snart 38 år, vi har været kærester i 7 år og mødtes på Bar Rouge, på Hotel St. Petri – da jeg var til Julefrokost. Klassisk.

Dyr: Nej, dog har jeg haft en hund han hedder Vaks og er en Chihuahua men han bor hos min mor. Der flyttede han hen da jeg begyndte og køre som sælger. Der er man bare for mange timer på vejen til at have dyr.

Søskende: Lillebror på 25 år – Rasmus. der er 5 1/2 års forskel på os. Vi har et rigtig tæt forhold. Vi ses ikke så tit fordi han arbejder så meget. Men kærligheden er der. Han skal rejse om en uge i 3 mdr til Afrika, hvor han skal hjælpe på et børnehjem. Misunder så meget hans mod og ville ønske jeg kunne tage med.

Bedsteforældre: Jeg har både min farmor, farfar og min momse. Min morfar gik bort for 6 mdr siden. De er alle i begyndelsen af 70’erne. Så sindsygt unge.

Sko str. 40 – havde bare mega fødder da jeg var yngre, lidt freaky når alle ens veninder har 37-38. BIG FOOT.

Me: 175 cm høj

Tatoo´s: 3 stk.
En i nakken et R – men det er ikke for Rikke, det er for Rasmus som min lillebror hedder.
Et kors på højre håndled.
Mit stjernetegn som er krebs, nede ved Bikini trus området – totalt corny – men det var den første jeg fik og jeg gjorde det kun for at provokerer min far, for han havde sagt at hvis jeg nogensinde fik en tatoo så ville han “rive hovedet af mig og skide ned i hullet” snak om at ikke tale pænt. Men sådan er min far, meget rent besked får man hos ham.
Så havde jeg et billed af Jesus på det andet håndled – men den har jeg fået fjernet med laser, jeg blev aldrig glad for den ( Avs)..

Rejser: Jeg har boet i USA i et år som udvekslingsstudent fra 98-99 i Frankfort / Kentucky (Snak om kultur forskel) Men jeg afsluttede 12´th grade og fik kappe + hat & diplom.

Musik: Jeg ELSKER ny moderne Country (nok fra at jeg levede i hillbilly land i så lang tid.) R&B, RAP etc. der er faktisk ikke noget jeg ikke kan lide. jeg har en meget bred musik smag. Jeg er bare ikke til ALBERTE og Poul Dissing – Det minder mig om den tortur af musik jeg blev tvunget til at høre da jeg var barn, fordi min far sad og skrålede med på “Nina er gået i bad OG jeg spiser ostemad”…

Rygning: Jeg har røget fra jeg var 16-26 da jeg blev gravid, der stoppede jeg. Jeg har aldrig røget meget, det har været et par cigaretter når jeg kom hjem fra arbejde. Har aldrig røget når jeg var i skole eller på arbejde. Nu fest ryger jeg engang imellem.

Dårlige vaner: Mørk chokolade, salt lakridser.

Skole / Uddannelse:
Nyborg Kerteminde Handelsskole.
Uddannede Salgsassistent I Bianco.

Bor i: Hus, meget voksent – er ikke til have og blomsterbede, så lidt ironisk at jeg er endt her.

TV: Var med i Scratch på DR1, da jeg gik i folkeskole. Jo jo.. TV STAR 😉

Drømme: drømmer om at kunne arbejde som før og have evt mit eget, jeg er så frygtelig dårlig til at indordne mig under autoriteter. Det kommer nok af at det tit er rebeller der bliver sælgere, man er lidt en ensom ulv.

Livret: En stor fed rød bøf med god sovs og fritter eller Ovn kylling m. rodfrugter og en god tung salat. Er ikke til “surt” kan ikke lide acier eller andet syltede.

Film: Jeg er totalt til chic flicks (PS. Jeg elsker dig, Bridesmaids ) men sætter også stor pris på autentiske film.

Bøger: Shopahollic, 50 shades of grey, Jagten på Harry Winston, Devils wear prada – den genrer.

Serier: CSI er min ultimative favorit serie – ikke ham tossen fra MIAMI, men alle de andre. FRIENDS, Sex and the city, Kongen af queens, Prison Break. Vi ser dem sjældent på TV, men køber dem på DVD – så holder vi serie aften i sengen og hygger..altså med film 😉

Yndlings Skuespiller: Channing Tatum (need to say more? I think not)

Elsker at: Bage og lave mad – at lave mad har jeg efter min far, han er sindsyg god til. Men han bruger selv en kagerulle når han skal lave sovs, så i kan forestille jer hvordan der ser ud, når han er færdig.
Bage har jeg fra min mor – hun har altid bagt da jeg var lille.

Arbejde: Jeg har arbejdet i modebranchen i snart 9 år og har været glad for det. Jeg elsker mode og har været så heldig at jeg kunne kombinerer job med min interesse. Jeg har arbejdet for firmaer som DAY Birger et Mikkelsen, NAJA LAUF, DAISY og Stella McCartney, SPANX, HANKY PANKY etc. alle gode mærker på hver deres måde og stil.

Tænker på lige nu: min operation jeg skal have om en måned, er sindsyg bange for at jeg skal i fuld narkose. sidst kunne de ikke vække mig jeg var væk fra 11.30 – 20.45 rimelig scary plus jeg trak kun vejret 3 gange i minuttet – så jeg lå med ilt maskine i 2 dage. Det var vildt skræmmende.

Udfordring: At jeg ikke kan det samme som jeg kunne før, men mest at folk ikke kan se at jeg er syg – så man føler altid at jeg skal forklarer og forsvarer sin situation . Det ville nogle gange være nemmere hvis man var synligt skadet. Så ville det være mere acceptabelt.

Glad for: at jeg har startet denne blog. Det er ligesom blevet min digitale dagbog – det rykker mig rigtig meget og jeg møder så sindsygt mange søde mennesker. Det er lige det jeg har brug for, så man ikke er så “alene”..

Så var der lige lidt 1 date Info. Jeg er altid klar på at svare på spørgsmål, så hvis der noget at i gerne vil vide – så endelig bare spørg.

 
Dejlig dag

 

48 kommentarer

  • Heidi

    Rike, hvor dejligt at “lære” dig lidt bedre at kende. Sjovt så mange lighedspunkter vi har, samme film og bog smag, :O) Jeg sytnes Bella er et så sødt navn, også selvom det mest er hunde og heste der har det navn. Og så er der jo ikke så mange der hedder det..:O) Jeg syntes det er et fedt break at læse med herinde, og din måde at skirve på, den fænger mig. :O) Og så er det helt nede på jorden her på bloggen, og det sætter jeg pris på. Mange bloggere, føler lige pludselig de bliver kendte, og så mister de jord forbindelsen. Og det syntes jeg er ærgeligt.

    / Heidi :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      *smil* Ikke mig Heidi,

      What you see, is what you get – som jeg lige har skrevet til en anden sød læsere. Jeg tror sgu aldrig jeg vil ændre mig. Jeg er Fynbo importeret af min kæreste som han siger – rejsende i sko og strømper. Hvis jeg skulle have ændret mig eller ændre mig så ville det være sket for længe siden 😉

      Dejligt vi deler samme smag i film/bøger. Jeg er glad for at du har lyst til at følge med i mit skøre liv -og håber du har lyst til at blive ved med at titte forbi.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Fedt, jeg har 4 favorits blog, hvor folk er helt nede på jorden, godt plantet :O) Din, Acie, Malsen og Guapmizio. Det er ren hygge at følge med hos jer, og I er alle ærlige, og skriver og inspirerer :O) Stort tak for det. Jeg følger dig lige så længe jeg kan…. Så glæder mig til din blog når du er 80 hi hi.
      /H

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hey jeg er da stadig mega trendy når jeg er 80år – min svigermor er 65 og hun er stadig Skinnyjeans og CONVERSE typen.. (måske ik helt okay – I dont know) Håber at Bella fortæller mig hvis jeg er for “ung med de unge”.. hvilket jeg er sikker på at hun 100% vil gøre 🙂

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu kæft,( ja padon my franch), men lagde jo lige vejen forbi din ikke mindre en fantastiske blog! Er nu afhængig! 🙂 Fantastisk at finde en skøn mor på noglelunde samme alder som en selv, som man kan drage paraller til. Min dag blev lige så meget bedre, og så skal de der spandx da lige prøves, for børn sætter sgu sine spor… hvem der så end lige har besluttet at man skal straffes, for at skabe noget så skønt!
    Glæder mig til at lære dig at kende og følge dig! Held og lykke med den kommende operation, er sikker på du nok skal komme helt igennem den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Debbie,

      Hvor dejligt at du har kigget forbi bloggen. Jeg tror det er vigtigt at være meget ærlige så alle kan finde noget at drage paralleller til. Der er ikke noget værre end at læse med på en blog hvor man kun får pres og dårlig selvtillid. Vi er ikke født og vågner op smukke – det billed bliver desværre forvrænget på mange blogs. jeg er sgu som jeg er – what you see is what you get.. Nich weider…!! 🙂

      Ja tak, det er den 7 marts – det er jeg sgu også meget nervøs for. Men det går jo nok alt sammen.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det sjoveste ved blogs er, at man nogle gange klikker med folk, der er så ekstremt anderledes end en selv!

    Nu når vi er på 1. date, får du lige lidt info tilbage:

    Over 40 og gift i mange, mange år – uden børn (helt frivilligt). Har ikke særligt meget familie tilbage. Bor i minimalistisk lejlighed på Frederiksberg. Er 176 cm med str. 40 fødder (det ligner dog), har en kandidat- og en forskeruddannelse og starter på en masteruddannelse om et par dage. Har arbejdet med alle mulige områder, embedsmand, på universiteter og andre steder, men vil være selvstændig nu. Læser fagbøger og krimier, lytter ikke særligt meget til musik og ser ikke særligt meget tv – mest Debatten og nyheder. Kan ikke lave mad og hader narkose, fordi jeg er en af dem, der vågner undervejs (heldigvis så de opdager det).

    Er det ok for en 1. date;-)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Liselotte.

      Du fik mig til at smile – det var dejligt.
      Det sjove i alt det du beskriver er at du minder så meget om min kæreste – så jeg vil sige at hvis vi to var på date, så tror jeg at det var endt med et kys når aftenen var omme 😉

      Min kæreste og jeg er også SÅ forskellige – han elsker politik og jeg hader det. Jeg tror faktisk at hvis han endag stoppede hans job (dug forbyde det) han har været der i 15å. Så tror jeg faktisk at han ville blive en sindsyg dygtig politiker. Måske i skulle teame up sammen. Så kan jeg designe valgplakaterne… wheeee..

      Woow.. er du vågnede fra en narkose, nu får jeg gåsehud!! og måske lidt hjertebanken og et panikanfald oveni.. ja så ved jeg faktisk ikke hvad jeg ville vælge.. vågne op VS. nær ik vågne op.. det er jo pest eller kolera. Jeg håber ikke du kan huske så meget af det.
      Jeg fik fedtsuget mine knæ og var vågen under operationen, det syntes jeg satme var klamt.. jeg måtte lade vær med at kigge op i operationslampen -for det kunne jeg se den store fæle nål jerne ind og ud af mit ben.. NOT NICE..!! Men jeg fik tilgengæld meget dejlig beroligende – ellers havde jeg nok også løbet skrigende væk i en fart.

      Det var en dejlig 1 date 😉 Tillykke med “snavet”

      Dejlig dag Liselotte.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var ikke så galt at vågne, faktisk var de hurtige som lynet med mere narkose, da jeg kommenterede den pæne lampe i loftet.
      Jep, jeg var helt klart langt ude, for den lampe var ikke helt i tråd med min fortrukne nordiske designede minimalisme;-)
      Derefter landede jeg også i “kan ikke vågne” kategorien og hele molevitten tog 5 timer mere end beregnet. Og det med et hav af skrigende læger rundt om min seng, som jeg naturligvis var flabet overfor, fordi mine værste manerer kommer op, når folk er dumme nok til at vælte morfin i mig. Det var en fest, men vist kun for mig;-)

      Og det lyder som vi havde en god date, skal vi fortsætte med at mødes her:-)

      Du må også have en rigtig god dag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg vågnede så op med et kateter i “åse pige” og på trods af at jeg havde pissede hele min seng til… SO HOW THAT WORKS, det ved jeg ikke om det bare var til pynt, det plasticrør de havde fået kilet op i mit urinrør. Men vågnede til verdens sureste Frk. Cruella -Hun nægtede mig vand, at skifte mit tøj eller at jeg måtte få noget mad, påtrods af at jeg havde fastede siden kl 9.00 om morgenen og den nu var 21.00 .. Hun bad mig om at “holde min kæft” meget voksent af en person der egelig skulle passe på en.
      og hun nægtede at tage kontakt til min kæreste, som jeg vidste var ved at skide grønne grise, fordi han ikke havde hørt fra mig i 13 timer. SÅ dårlig behandling og jeg kunne næsten igen ting sige, da jeg ikke trak vejret som jeg skulle – tilsidst råbte jeg bare alt hvad jeg kunne at hun skulle “SKRIDE ud fra min stue” og få mig tilbage op på min etage. Hun var så led – så jeg tud brølede da jeg kom op på min stue hvor min faste sygeplejerske var der.. Hun blev så tossede at hun skrev en lang klage – håber virkelig at hun har fået en opsang.

      Så tror det er en kombi af det hele at jeg er super bange for. 🙁

      Lad os date videre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nul plastikgenstande i mig ud over et dræn i siden, heldigvis da. Og jeg havde kun opmærksomhed fra de dyre læger. Der kan man bare se for en forskelsbehandling. Jeg fik også både mad og vand, da jeg krævede ind – og kastede det hele op ud over min familie, som jeg naturligvis også var flabet overfor. Måske prøvede hun at redde dit forhold og spare rengøringen:-)

      Jeg ved ikke hvordan man forebygger dumme sygeplejersker, men jeg er sikker på, at den dårlige oplevelse vil blive opvejet af en super god en af slagsen denne gang. Som du kan se ovenfor, skal man bare besidde lidt naturlig autoritet, så kan man få lov til at “svine” folk til på mere end en måde. Jeg var i øvrigt 18 og gik i gymnasiet, så forestil dig lige hvordan jeg er nu;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Uhhh.. Jeg kan forestille mig en håndfuld for din mand. Måske en den fjernbetjening du ikke bruger så tit – får en flyvetur i ny og næ.. Det gjorde jeg meget førhen.. Men da jeg fik Bella stoppede det, nok også fordi kranen sagde “hvis du gør det igen, så er vi FÆRDIG” og det er store ord for en mand der aldrig har udsving i humøret ;). Men det var alligvel lige lidt for meget for ham at han havde impoteret en så hidsig Fynbo. Tror jeg var tæt på at blive sendt over bæltet igen flere gange.

      Men ja jeg håber på en dejlig behandling. Jeg skal heldigvis på Gentofte frem for Riget – så støder ik på Cruella igen, I HOPE..!

      Sov dejligt
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hej Rikse,
    Du’ sød, ville jeg bare sige – på cybermåden seføli. Kan rigtig godt lide at følge din blog.
    Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      😉 Hej Pernille,

      Det var dog sødt af dig og sige – nu bliver jeg rød i hovedet 😉 Dejligt du læser med.

      Kom igen Kom igen

      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hyggeligt med lidt forskellig info og så kan jeg kun tænke “Ahh du er krebs”, de er altså nogle ganske specielle mennesker, på den gode måde selvfølgelig – siger den anden krebs 😉

    PS. Ham der Channing er vi nødt til at dele, men det går vel nok 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja vi KREBS mennesker er nogle følsomme “dyr”… Men også meget stærke – Jeg passer nu rigtig godt i min “skald” på alle punkter. 🙂

      Hmmm.. normalt deler jeg ikke.. men så skidt pyt da, der er jo masser af ham.

      Dejlig aften
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida M.

    Flere bøger, har allerede læst dem du har listet op.. elsker selv den genre, og trænger til en ny bog! 🙂
    Ellers fedt indlæg, det er sådan noget her jeg elsker ved blogs, når de udleverer lidt af sig selv, så man kommer tættere på personen bag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Ida,

      ja jeg tænkte nok også at det var en meget god ide og fortælle lidt om mig selv 🙂 Hvis du mangler en god bog så vil jeg anbefale EMILY GIFFIN med Something Borrowed and Something Blue serien, den kommer snart på film så den skal du læse. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hejsa. Super skøn blog du har!
    Vil du fortælle hvad den fine røde neglelak og røde læbestift du har på en del billeder hedder og hvilket mærke de er fra?
    Og må man spørge om hvad du vejer? ( super flot er du:-)
    Forsat god dag. Kh. Rikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Rikke.

      Min Neglelak er fra OPI og min læbestift er SEPHORA no 5 eller en fra CHANEL 🙂

      Jeg svinger mellem 54 – 57kg. Men lige nu er jeg på det laveste må jeg nok indrømme 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Rikke
    Super fint indlæg, har lige “opdaget” dig her i weekenden og synes du er en dejlig pige….
    Vi har fødselsdag sammen dag….
    KH
    Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Malene,

      Hvor er jeg glad for at vi har fundet hinanden.. Så er vi jo fødselsdags søstre… KREBS RULES.

      Dejlig aften

      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Hej 🙂

    Hvor er det hyggeligt at høre mere om dig. Især blev jeg glad for at se, at der er andre end mig, der er til chicklit. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden er blevet 41 (Gisp!!), og folk ser en anelse desorienterede ud, når de ser min boghylde 😉 Behøver jeg sige, at mine yndlings tv-programmer er i samme genre 😉

    Mange hilsner Anette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      haha.. man kan aldrig blive for gammel til sådan nogle bøger.. og hey.. 40 er de nye 30er 🙂 Hvilket vil sige at jeg er i mine 20er og det er noget jeg kan bruge til noget.

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Hyggeligt indlæg 🙂 Jeg tænkte på om du nogensinde har lavet et indlæg med din ulykke eller om det bare er mig der ikke kan finde det? 🙂
    Vh Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din for søde Rikke… Jeg bliver!! – og forhåbentlig “for life”. I love your blog <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Det håber jeg Frk. Det ville være kedeligt at slutte vores forhold nu hvor det køre så godt 😉 ´*smil*

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Udover at jeg også er krebs og kender så meget til at ha en sygdom, der ikke kan ses og frustrationerne forbundet med det – så eeeeelsker jeg også Bridesmaides og CSI. Er desuden også vokset op med en far, som konstant sang ‘Nina er gået i bad og jeg spiser ostemad’. Haha – så har ihvertfald også et helt specielt og lettere anstrengt forhold til Poul Dissing.

    Rigtigt sjovt med en masse bonusinfo! Mere af det, tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jamen vi er jo som to kloner i 2 kroppe 😉
      Ohhhh POUL DISSING.. hvis jeg nogensinde møder ham på gaden, så kan jeg love dig for at jeg har en rulle gaffe i baglommen.. jeg kan ikke snppe ham.. “Død over Dissing” … grrrr får helt gåsehud.

      Seriøst hende der har lavet BRIDESMAIDES (også hende der spiller hovedrollen) hun har lige lavet en ny film, den glæder jeg mig satme til at se.. det er med mange af de samme skuespillere.. Den må vi simpelthen se.

      😉
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • dejigt indlæg Rikke…endnu engang 🙂 hey Scratch husker jeg godt, fedt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Totalt Old School. Tror de castede mig til showet fordi jeg ikke ville holde min kæft 😉 Det kan man jo ikke forestille sig.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Sjovt at læse lidt om din bagage, dine laster og din familie. Og jeg tror du er opskriften på mange i det ganske land ihvertfald quinder når man kigger på litteraturen og seriedyrkelsen. Jeg har også været igennem den samme type bøger – slugte 50 shades på en ferie. Nu er der ikke flere tøsebøger så jeg har kastet mig over krimierne (troede aldrig at det ville ske) og hygger mig med den fantastiske tone i Jussi Adlers bøger, kan anbefales hvis du vil prøve en ny genre ala tv-krimi-serierne med humor.
    Og endnu engang tak for at du indvier os i dit liv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja det all so famouse Jussi.. by the way for fanden kom han lige fra… lige pludselig tilbeder ALLE jussi.. og tydelig på 150 sprog. jeg havde aldrig hørt om ham før at han kom på TV for nogle mdr. siden..

      Men hvis du vil læse en god serie – så skal du altså læse Something Borrowedhttp://www.emilygiffin.com/books/somethingborrowed.php
      filmen er nemlig kommet og den har jeg ikke set endnu men bøgerne er fantastiske. der er 2 stk. Læste dem på ingen tid. MOVIE: http://www.imdb.com/title/tt0491152/

      Dem skal du altså prøve.. Når du er færdig med guden Jussi 😉

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nu hyggeligt at læse mere om dig. Synes allerede man har fået meget mere at vide end hvad andre ‘gamle bloggere’ (der har været i gang i mange år) har fortalt gennem hele deres ‘levetid’. Tak for din ærlighed. Er selv en wysiwg-blogger (har jeg fået at vide), og det kan jeg faktisk bedst lide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej hallo er det mig der ikke er ung med de unge mere? Men hvad hulan betyder WYSIWG?? Jeg er helt på bar bund altså.. Hjææælllpppp.. 🙂
      Jeg har ikke noget at gemme (jo, måske nogle gamle kærester) men ellers ikke .. jeg er meget ærlig. jeg vil gerne have at folk ser det virkelige liv. Ellers ville det for mig være super falsk.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hov…. jeg har måske glemt et bogstav i min ellers så smarte kommentar – men jeg mente – “what you see is what you get”. ;o) Og jo, du er MEGAung – jeg kan fortælle dig en hemmelighed senere, hvor du helt sikkert falder bagover. Muhahahaha. ;o)

      (Vi er enige, men du ved godt, at både “nye” og “gamle” bloggere ikke altid er HELT ærlige – f.eks. om div. gaver og sponsorerede indlæg etc., ikke? Du virker nu til at være RET ærlig omkring bloggen…. )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ohh Miss Beam – are you older than me? •smil•

      Ja jeg har ik noget at gemme “jeg elsker free gifts” får aldrig noget af kranen, så lidt må man da glæde sig over. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nønne

    what you see is what you get?

    Hyggeligt med en opdatering på dit liv – faldt over mange søde billeder af dig i går, da jeg ledte efter billeder af Caroline;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      🙂

      Hvorfor ledte du efter billeder af Caro. Skal hun giftes? 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nønne

      Nopes, hun rundede 3-0 i går, så hendes FB-væg blev spammet med gamle minder. Derfor klassebilledet fra børnehaveklassen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ahhhh haha… Ja vi runder jo alle de 30… LORT..!!

      Jeg gjorde det sidste år…!! Sygt at vi er blevet så gamle.

      😉
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw Rikke, super cool at du vil dele så meget af dit liv med os 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du må også sove godt. Sidder stadig og arbejder, men skal nok sove senere…
    Jeg er faktisk den ikke-humørudsvingende her i huset. Intet flyver nogen steder, hvis jeg bestemmer.
    Til gengæld er jeg vanvittigt irriterende at diskutere med, fordi jeg ikke hidser mig voldsomt op – heller ikke når det er planen fra den anden part (her taler vi ikke om min mand, han lægger ikke den slags planer…).
    Jeg gætter på, at Gentofte er tættere på hjemmet, hvis du skulle vælge at udvandre kl. 4.30 om natten – det gjorde jeg på et tidspunkt, fordi jeg var indlagt til observation for et fødevareallergianfald, men lad os sige at rengøringen på hospitalet var mangelfuld og støvmideallergien tog over i stedet. Da lægen tilbød en maske med anfaldsmedicin, smuttede jeg hjem i stedet – tænkte, at det var sundere for helbredet (og huskede at sige pænt farvel).
    Det bliver helt sikkert en fest, hvordan kan det blive andet med dig som gæst:-)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] For jer der ikke har fået læst om mig før – kan du finde min info her.. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Rahbek

    Kære Rikke
    Her til aften har jeg lige fået at vide at min dejlige veninde gennem hele livet skal giftes. Vi har begge Mine første år-minder og gemmer, og naturligvis har vi begge længe drømt om at kunne udfylde bryllupsbogen også. Desværre er bogen udgået, og jeg faldt over din side i en desperat søgen på et enkelt eksemplar til min veninde. Du skriver at du ikke har brugt din bog… Derfor er jeg nu så fræk at spørge, om du vil være villig til at sælge den? Det ville simpelthen gøre min veninde så lykkelig at få bogen, og jeg kan ikke forstille mig at kunne give hende en bedre gave.
    På forhånd tak.

    Mvh. Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine

    Hej Rikke.

    rigtig hyggeligt indlæg. 🙂 Da jeg så dit me, me, me indlæg bladrede jeg igennem dine andre ‘about me’ indlæg – Sjovt, at en af bloggerne på Looklab også er fra lille Nyborg. 😉

    Det er en rigtig skøn blog du har dig. 🙂

    xx

    Kathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // THINKING ABOUT LEAVING..