INSPIRATION // SÆTTER MIT HÅR SOM DET PASSER MIG..

SYND FOR MIG : (

20131219-085447.jpg

Jeg er nedlagt af influenza på 4 dag nu – og gud hvor jeg hader det. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan der kan være så meget snot i ens hovede. Jeg går ud fra at min hjerne ikke fylder så meget som jeg troede?(!!) Anydoddle.. Jeg skal jo ligesom hoste en julemiddag den 21 Dec. Pakke hele familiens baggage. Flyve til Verbier. Håber virkelig på at jeg har det bedre imorgen. Hulk. Min stemme er ved at komme tilbage – men er blevet erstattet med halsbetændelse. Great. Jeg har jo i forvejen udfordringen af at jeg har kronisk mandel betændelse. Så jeg skal den 28 Januar have fjernet mine mandler (Begge) (!!) (NOT GOOD)?
Er der nogen der har prøvet det? Jeg har  hørt at det skulle være den mest smertefulde operation og det bliver værre jo ældre du bliver. GREAT! Man er syg i 14 dage og kan kun spise is og kolde supper. Snakkede med en der havde tabt 7 kg. Ja, der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget andet. Men hvis jeg tager mig 7 kg. Så vil jeg veje 49 og det tror jeg ikke er specielt sundt. Plus det passer slet ikke til min højde. (175cm)?

Nå. Men her kan i se hvordan et upoleret natbord ser ud hos en blogger der er syg. Der er ikke så meget glamour over det. Snotpapir. HALLS. Cirkeline tallerken. Mere snotpapir. Næsespray. Kold kaffe. Kold the. Varmt vand og lidt DECUBAL til de tørre læber og røde næsebor.
(Synd for mig)

Håber i kommer igennem julen uden sygdom. Ser lige om jeg tjekker ind senere. Men ellers.
Dejlig dag.

XX
R

18 kommentarer

  • Lise

    Forbered på massive doser af smertestillende efter fjernelse af mandler, det er smertefuldt, men forhåbentlig det værd.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja det tænkte jeg nok. Så skulle man nok have købt smertetillende inden de lavede reglerne om for hvor mange stk. man måtte købe. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lise

      Du får den stærke slags på recept fra sygehuset, og nok med hjem til de første på dage. Føler med dig, men lyder ikke til der er nogen vej uden om.:-(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha for en slem omgang. God bedring til dig 🙂
    Har selv lige døjet med halsbetændelse i en måned, så jeg husker alt for godt hvor sølle man er…
    Jeg er sikker på at du nok skal nå det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Jeg føler med dig! I sidste uge blev vores søn ringet hjem fra børnehaven med feber. Torsdag ramte det mig og har hængt ved med snot, ondt i halsen og propper i ørerne lige siden. Og for at det ikke er nok vækkede min kæreste mig kl lidt i fem i morges fordi han ikke kunne finde sit pas (han skal flyve til Oslo!!!). Han lykkedes at vække vores søn, som så skiftevis så Pingo og dansede rundt på mig, i vores seng til kl.7.30. Og der var ikke mere kaffe til maskinen! Jeg håber virkelig for min kæreste at han har en overraskelse med hjem fra lufthavnen (ja det er kun rimeligt, når nu han kan flintre rundt og lege bussines mand, mens jeg slås med MEGET 3 årig dreng….)

    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej det lyder ikke sjovt. Rigtig god bedring (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan da ikke andet end at have ondt af dig.. 🙂 Håber du snart er rask og at operationen går relativt nemt!

    http://mamanam.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, hvor er det synd Rikke! Men okay – Det er altid noget at du bliver ramt nu og ikke den 21. eller 24. ikke? 🙂
    Jeg sender en masse positive tanker i din retning! God bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Øv, det lyder ikke rart. Rigtig god bedring! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Det er ikke særlig slemt – og langt fra den mest smertefulde operation, de mennesker der siger det, må være ret ynkende 😛 Ta’ det som en velfortjent pause i hverdagen, og hvis du er så bange for at tabe dig, så udnyt, at du kan spise cremede supper fx corn chowder, kartoffel/porre, bouillabaisse, hummersuppe, thaisuppe, congee, pho osv osv. og softice etc.

    Det kan også gå den anden vej, men det var mere før i tiden, inden man kendte så meget til mandler, hvor man tog det hele væk, hvilket resulterede i, at ens metabolisme blev fuldkomment ødelagt. Små slanke piger, der kunne spise og spise blev fede og har aldrig kunne smide det igen og er stadig fede. Det har jeg set hos mange veninder. Men de er heldigvis blevet bedre til den operation i de sidste par år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Øv for en omgang, krydser fingre for at du snart er oppe igen 🙂 Jeg fik fjernet mine mandler i de sene teenage år, og det er altså bare ikke rart. Mener dog kun der gik en uges tid på helt flydende kost, men måske jeg husker galt. De første par dage er klart de værste, og så går det fremad derfra.
    Har dog lige et råd: Hvis der er noget du er helt vild med, og gerne vil blive ved med at være det, så hold dig fra det imens du ligger i sygesengen. Der danner sig altså nogle ubehagelige sår i halsen, og lækker mad kan pludselig virke ret ulækker.

    Hilsen hende der ikke har spist aspargessuppe eller drukket drikkeyoghurt i 10 år nu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Åh. God bedring! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

    Jeg fik fjernet mine da jeg var 14- og ja det skulle blive værre- jo ældre man bliver. Fordelen er dog at man ikke længere kan få halsbetændelse, hvilket er en kæmpe lettelse. Sørg for at du får rigeligt af smertestillende medicin med hjem- panodiler er ikke nok!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din arme, arme stakkel. Rigtig god bedring og alt det bedste herfra…
    Håber, at der er lidt back-up i familien til julemiddagen den 21 december…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Anna

    Husk det er meget forskelligt hvor ondt man har.
    Jeg havde ondt de første dage, men efter var det til at holde ud.
    Men jeg giver Ditte ret.. hold dig fra alt det du bedst kan lide 😀
    Jeg kan ikke klare flødeis mere.. og det er ligemeget hvad det er for en slags! Spiste det alt for meget dengang, og har ikke rørt det siden! 😀
    Er sikker på du bliver rigtig glad for at få dem fjernet.. jeg gik fra at have betændelse flere gange om året, til at jeg aldrig fik det igen.. Håber du er lige så heldig! 🙂

    God jul! (og tak for en dejlig blog) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, god bedring – krydser fingre for du er fresh til jul (:

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åhr søde dig, god bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Marie

    Du skal ikke vaere bange for den operation! Jeg fik mine mandler fjernet sidste aar i en alder af 27 og det var sikkert ikke rart de förste dage men jeg har det saa meget bedre, er mindre traet og har ikke saa meget hovedpine mere. De betaendte mandler skader kroppen enormt.
    Jeg syntes selv ikke at det hjalp med is men med lunkent mad og saa kunne jeg godt spise langsomt efter ca. 3 dage bare jeg tykkede godt. Der er heller ikke noget jeg ikke kan lide siden. Sörg bare for at drikke nok selvom man ikke hat lyst til det i starten. Det er vigtigt for at holde saaret fugtigt saa det ikke kommer til at blöde efter.
    Det skan du nok klare og taenk paa at det gaar over!
    God bedring fra tyskland!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION // SÆTTER MIT HÅR SOM DET PASSER MIG..