BEAUTY // MIN HUD..

TJEKKER UD..

 photo GODMORGEN_zpsc1be95df.jpg

Godmorgen Tøser.

Så blev det sgu “fræk Fredag” igen. (ingen gode ideer, Mr M).
Jeg glæder mig seriøst hele ugen, til det bliver Fredag. Det er da den bedste dag på ugen – specielt denne weekend, der skal jeg absolut ingen ting. Ingen verdens ting. Det har jeg glædet mig til længe. Jeg har faktisk de seneste par uger, haft det en anelse presset. Jeg har haft rigtig meget pres for brystet, en ond knude i maven, lidt ala “onde sommerfugle”. Jeg har svært ved at trække vejret helt ned i maven, jeg har svært ved at falde i søvn. Jeg er bare rigtig ude af balance and it sucks.

Det har sneget sig over mig, efter Bella er startet i skole. Jeg føler hele tiden,  jeg er et skridt bagud – aldrig foran. Forstår ikke hvordan mødre med 4 børn, gør det her. Men jeg kan heller ikke gøre noget halvt. Jeg vil Bella det bedste, og det søger jeg hele tiden for at opnå. Men nogle gange søger jeg så meget, “det der var engang”, at jeg glemmer  jeg altså ikke kan holde til livets overhalingsbane, hele tiden. Så jeg har ryddet min kalender, så jeg de næste mange dage, bare skal jeg kysse på Bella, se Krummerne i biografen, bage pølsehorn, spise alt for meget chokolade, shoppe ting på nettet, jeg ikke har råd til, give Mr M fodmassage. Huske mig selv på, livet er meget mere end events og arbejde. It´s all about the family.

Nogle gange kan man bare ha´så travlt, at man glemmer hinanden – det er så nemt at komme ud på et sidespor, så jeg skal lige finde vejen tilbage til den glade Rikke. Måske er der ikke så langt, men lige nu, skal jeg passe på mig selv. Det betyder ikke at jeg ikke vil opdaterer på bloggen, men måske det bare ikke lige bliver hver dag – måske det bliver flere gange. Jeg har ingen planer. I dag har jeg fri, så for første gang i lang tid, vil jeg hoppe under dynen, med en rigtig tøse film. Nyd jeres weekend.

Husk pas på jer selv, ingen andre gør det.

XX
R

 

3 kommentarer

 • Åhhh hvor kan jeg godt følge dig. Jeg er også alt for dårlig til at give mig tid til at lave absolut ingenting. Og når jeg så endelig gør det, så ender det i alverdens huslige hadeopgaver, så jeg alligevel ikke får slappet ordentlig af. Ha en skøn uge ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Ja, hvad sker der for det. Så ender man alligevel med at styrte rundt og ordne alt muligt crap. Er det mon fordi, det ikke er lovligt at slappe af?
   Jeg kunne godt bruge en yoga tur. Helt alene. Bare KUN mig selv. Alle mødre burde tage på sådan en tur.

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Hej Rikke 🙂
  Jeg har ikke været så aktiv med kommentar din vej, selvom du har blogget derud ad 😉
  Men virkeligt et skønt billede! Ser dejligt roligt ud i skoven-selv elsker jeg dyrehaven derovre.
  Jeg glæder mig til at læse dit indspark ang. makeup rutinerne, synes det sidste omkring din hud var rigtigt fint og enkelte af produkterne vil jeg kigge nærmere på.
  Og så er jeg også helt pjattet med din fine nye læderjakke, den er fantastisk smuk!
  Nå det blev lidt langt. Ha det pænt og opfør dig ordentligt ;-);-);-)
  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // MIN HUD..