ZOE KARSSEN FAVORITTER..

INSPIRATION // SÆTTER MIT HÅR SOM DET PASSER MIG..

IMG_9497

IMG_9496

IMG_9498

IMG_9499

For noget tid siden der var Sarah Wulff og jeg til TONI&GUY Event på Dansk Design Center. De havde fået TONI&GUY´s lead stylist Joekim Nielsen til at komme med tips og tricks til “how to get the look”. Hvilket for sådan en som mig bare er så lærerigt. For hvis der er noget jeg er skidt til, så er det virkelig mit hår. Ville ønske at jeg havde min veninde Maria boede hos mig hele tiden – hun er top dygtig frisør og kender mit hår bedre end jeg selv gør. Hun ved lige hvordan hun skal tæmme det.

Vi fik nogle vildt skønne produkter med hjem fra eventet og min all time favorite er denne Casual Sculpting Powder – den gør min totalt livløse bund, nemmere at forme og style. Man skal dog passe på at man ikke putter for meget i, for ellers er det ikke til at rokke. Men det gør man kun en gang ; )T&G_Casual_sculpting_powder-supply

Vi fik vist de forskellige tendenser og gennemgået alle teknikker og produkter at man skulle bruge til hver og en opsætning. Så jeg tror at jeg har en ide om hvordan mit hår skal se ud til Nytår.. Dog bliver det iført skitøj men mon ikke at man stadig kan have opsat hår, når man sidder rundt om fondue gryden. ; )
Her er nogle af alle de populære looks. ; )

TONI&GUY Todd Lynn LFWSS14

TONI&GUY HMW Matthew Williamson LFWSS14

TONI&GUY HMW Matthew Williamson LFWSS14_catwalk

TONI&GUY Vivienne Westwood Red Label LFWSS14

TONI&GUY Vivienne  Westwood Red Label LFWSS14

TONI&GUY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOE KARSSEN FAVORITTER..