MARIA NILA // DET BEDSTE SHAMPOO TIL MIT HÅR..

GLÆDELIG PÅSKE FRA BYGGEPLADSEN..

I DAG ER JEG SUPER TAKNEMMELIG De sidste 3 uger, har vi som jeg har fortalt før, haft SÅ meget larm I Nordhavn, og sådan er det, når man bor i et område der er under udvikling. Men der er pt. gang i et underjordisk P-hus OG en bygning hos naboen så når kl er 6.30 så starter radioen sgu på byggepladsen og det er ud af fjerene.

Så da jeg vågende kl 8.00 i dag, var jeg helt rundt på gulvet, for jeg har ikke sovet til kl 8.00 de sidste maaange uger, det har været som at have en lille baby, man skulle tidligt op med ; )

Så lige nu er jeg super taknemmelig for påskeferien, for roen på byggepladsen, for alt den kærlighed jeg møder fra alle, for vores gode helbred, for vores familie og for at Danmark er så sikkert et sted at være lige nu.

GOD PÅSKE❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIA NILA // DET BEDSTE SHAMPOO TIL MIT HÅR..