A LITTLE TOO MUCH?

GLÆDELIG 1. ADVENT // JULEKALENDER..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Glædelig 1. Advent.

Jeg har stadig ikke helt fattet at december, snart er over os. 2014 er snart slut og vi har kun denne månede tilbage “to make history“. Men det bliver et brag af en måned, for jeg har fået æren af at lave den “sejeste” (som bella siger) julekalender – med gaver for over 60.000 kr. Jeg er ret misundelig over, jeg ikke selv kan være med. Men én ting er gaverne. En anden ting er dem jeg har fået lov til at lave den med. Vores wolfpack tæller @lortemor. @missjeanett. @farudenfilter. @guldlog. @boernetøjindkøberen – flere af os, kommer til at spamme instagram, med disse lækre goodies. Så husk lige at følg de andre skønne mennesker – så du er med i konkurrencen om at vinde præmier fra bla. Toogoodtobebasic. Georg Jensen. FLEXA. bObles. PHILIPS. VOKSI. Boozt. apollo. Pixizoo. african botanics. Elizabeth Arden. ROOM 21. auping. molo. Neutral. IDA ISING og mange mange flere.

Læs lidt mere om vores julekalender her hos søde Pernille.

Dejlig 1. Advent.

XX
R

 

1 kommentar

  • Emma

    FEDT for alle dem der kan være med…. knap så fedt for mig 🙂 hahah

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE TOO MUCH?