ON MY WISHLIST..

A LITTLE TOO MUCH?

Kat

Jeg er totalt gossip narkoman. Jeg kan ikke få nok. Jeg voldtager alle former for apps med sladder og dirty gossip. Min favorit app er den fra Daily Mail. Der får du alt sladder både fra UK og US. Dobbelt op på lucky, til mig. Jeg bremsede lige op da jeg så dette billede. Jeg er jo ellers kæmpe Kim Kardashian fan. As you know. Men kan ikke helt gennemskue om jeg synes det er en anelse for meget.? Behøver en “baby” på 2 år, rende rundt i en designer pels? Jeg kender ikke svaret – men opmærksomhed, får de i hvert fald. Jeg synes hun ser sød ud, men også lidt freaky. ; )
Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste Louise Guld.log´s indlæg Ewil Twins. For det minder så meget om hvordan jeg shopper til Bella. Det er jo ret skræmmende at man klæder sin datter på, i samme stil som en selv.. Men jeg tror bare ikke man kan lade være, når man har sådan en lille “mini me” – og det er helt sikkert sådan at Kim (vi er på fornavn) har det, når hun klæder sin baby north på. ; )

Såååå. Er det for meget – må man klæde sin børn, i en mini udgave af sit eget kluns?

2 kommentarer

 • Julie

  hej Rikke – man må helt sikkert gøre lige som man har lyst!!! Hvad hedder de APP’s du taler om??? Jeg mangler virkelig gossip APP’s

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Julie.

   Min bedste gossip app hedder daily mail. Den har sladder både fra UK og US. Det er helt fantastisk. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY WISHLIST..