JAMEN HVAD MED VORES BRYN????? // EN GUIDE TIL HJEMMEFARVNING..

MARIA NILA // DET BEDSTE SHAMPOO TIL MIT HÅR..

JEG HAR MINE FAVORITTER Der er 3 ting jeg altid får sendt eller medbragt fra Danmark, de 5 år jeg har boet ude. Det er Zendium tandpasta, poletter & Maria Nila shampoo. Det er mine 3 essentials for en god balance 😂JEG VED IKKE hvad der er med mit hår… Men kæft det fedter hurtigt. Specielt hvis jeg bruger shampoo fra supermarkedet. Eller som de kalder det i New York “drugstore” mærker. Det har også meget at gøre med vandet, jeg er jo lidt af en vandsnob, det er ingen hemmelighed. Det kommer an på hvor meget kalk der er i vandet eller om der er sådan et filter på vandet, om det er nemt at vaske hår eller ej.

Jeg elskede at komme til Danmark og vaske hår i Nordhavn, da jeg fik det smukkeste garn af vandet her – Liiiiiige indtil de sendte en mail ud, de havde sat et eller andet vandfilter på, der gjorde vandet mere “BLØDT” MY ASS. Så var jeg bare tilbage til “tissekone-krøl-garn” igen. Tak for INTET!
DET ER WHITE PEOPLES PROBLEMS I disse dage, og at snakke om hår og den rigtige shampoo er så overfladisk. Men det er de små ting vi må finde glæden i og der er så mange af jer, der altid spørger om, hvad jeg bruger – og lige nu har jeg tiden til at komme med mine anbefalinger, så læn jer tilbage og “nyd turen” HA!

Jeg bruger den der hedder: Maria Nila Luminous Colour Den er særligt udviklet til farvet hår, og er en genopbyggende shampoo, der styrker hårets struktur, samt virker glansgivende.. And BOY I NEED IT. Jeg har pt. den vildeste udvoksning, jeg overvejer at “bejazzle” min udvoksning med glimmer, og bare lade som om, det er meningen ; )

Der findes SÅ mange forskellige kombinationer af Maria Nila, jeg har også en hårkur derfra, der er BOMBEN, der hedder Maria Nila Luminous Colour Masque. FINDE DEN HER.

FIND MIN SHAMPOO HER.

Da jeg fik taget alle mine ting af Homeland Security og ankom til Danmark med INTET. Ingen makeup, ingen produkter, ingen shampoo mm. Så var mine veninder hos IMPRESSION PR så søde at sende mig en care package, med lidt kærlighed i, så de er modtaget i “veninde-gave”💞

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAMEN HVAD MED VORES BRYN????? // EN GUIDE TIL HJEMMEFARVNING..