HAPPY NEW YEAR // VI ER STUKKET AF..

TRÆTTE ØJNE OG ET GENIALT REJSENET..

Kappe BLAIRE // Taske CHANEL // Net MALENE HOCKE via FASHIONISTAS // Hættetrøje H&M // Stribet trøje ZARA..

REJSEGEAR ON FLEEK Jeg fik for 1 1/2 år siden et rejsenet af min veninde Mie aka Mio. Nettet er fra Malene Hocke og ikke bare flot, men totalt genialt når man rejser med barn og en masse crap (som man jo gør) Dette net kan rumme så mange ting, vi rejser altid med Bella´s juniordyne og pude, for hun elsker at putte og fryser som oftes når vi rejser.

Jeg har ledt længe efter et nyt net, men jeg har ikke rigtig kunne støve dem op, indtil jeg fandt dem hos min veninde Roxanna der har FASHIONISTAS – hvis I tænker ‘hvad er det?’ så er det hende der sælger alle de kendtes tøj i Danmark. Lige nu sælger hun ud af Medina´s tøj og der er altså også noget guld. Jeg har forelsket mig i en rulamsjakke, men min pengekasse er lukket ned efter denne jul. Jeg måtte dog købe 5 stk af dette net så jeg havde nogle nye til de næste mange års rejseri, for det stopper nok ikke lige den næste tid ; )

Så må jeg også lige anbefale min BLAIRE kappe OMG jeg ligner en million i den og inden folk får lange patter og bliver bitre i kanten så vil jeg lige tilføje det er en FAUX FUR🤘🏼

Så skal I rejse, så vil jeg klart anbefale at få sådanne et til samlingen 💞

Find dem HER.

XX
R

2 kommentarer

  • Rikke

    Jeg er VILD med den kappe, men de har den ikke på hjemmesiden – hvordan får man fat i sådan én – var det noget med at de laver dem på specialbestilling – og ved du hvad prisen er?
    Godt nytår til dig og dine 🥂🎉
    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg må tilslutte mig ønsket om at eje den skønne fur kappe da – men HVOR kan den opstøves?? Ingen at finde på WebShoppen 🙂
    Kh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR // VI ER STUKKET AF..