PÆNE NEGLE OG EN LIPGLOSS ANBEFALING..

HAPPY NEW YEAR // VI ER STUKKET AF..

SÅ ER VI ANKOMMET Tilbage til hvor kærligheden startede 💞 Så er vi ankommet til Verbier, én af de første steder hvor vi rejste hen sammen, om hvor jeg til at starte med blev i tvivl om, om jeg nogensinde blev glad for det. Det blev jeg. Jeg er aldrig vokset op med at tage på ski, jeg har været mere til grissefest på Mallorca og køreferie til Italien. Men jeg må sande og indrømme helt blankt, jeg ELSKER skiferier. Der er bare noget om at stå på ski, en blå himmel, høj sol og kold hvidvin. Vi skal være her frem til den 3 Januar og holde nytår med farfar 🙌🏼 og jeg har en ide om jeg bare skal have langeunderbukser på indtil jeg rejser herfra igen.

Vi har ingen planer andet end at spise en masse smeltet ost og kød der skal dyppes i varm olie. Vi startede med raclette igår, så jeg har haft godt ondt i mavsen hele natten. What´s not to like 😂

Hvor skal I alle holde Nytår?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNE NEGLE OG EN LIPGLOSS ANBEFALING..