SIDSTE FITTING BEFORE I GO GO..

MODELLOS BORDELLOS // KAN I HUSKE DENGANG??

JEG ELSKER SERIØST De her gamle billeder fra 2013 hvor jeg fik lov til at være model for en dag. Det var kort tid efter min ulykke hvor jeg var blevet kørt ned, og totalt havde mistet modet på jeg nogensinde kunne blive noget igen. Så da jeg blev spurgt, der var jeg slet ikke i tvivl. Eller jeg var i tvivl om de ville blive pæne billederne, men jeg var ikke i tvivl om jeg havde lyst til at prøve det af.

MÆRKET ER Hoss Intropia og er faktisk en af mine yndlings mærker, og jeg køber det gerne når jeg støder på det. Mærket er mere modent, det kan man også mærke i den måde det er designet på. Der er taget hensyn til kvindekroppen og dens former, noget der tit bliver glemt.

NOGLE AF MINE FAVORITTER Er klart min buksedragt derfra, min sorte blazer jakke fra samme kollektion og en ultra flot grøn kjole, jeg havde på til min fætters bryllup, jeg får altid spørgsmål på insta når jeg har det på💓

JEG BLEV BEDT OM At finde 6 steder i København jeg var vild med, så ville vi skyde ét outfit på hver location. Esplanade området, Brumleby, Christiania, Christianshavn, Kødbyen, Kompanistræde/City området blev det til og jeg har ikke fortrudt det.

FAVORITTER Det her er M´s favorit billede. Cute.

SHE WORKS HARD FOR HER MONEY Det var en super lang dag, men jeg har aldrig haft så sjov en dag, vores team var bare de bedste. Det virkelig en oplevelse jeg sent vil glemme, og jeg vil håbe jeg en dag kan få lov til at lave et samarbejde med dem igen, for det var en fornøjelse.

MINE FAVORITTER De her 3 overstående billeder, de er mine favoritter. Elsker gaderne omkring Kompanistræde ❤️

Så ramte vi Meatpacking.


JEG TAGER DET I MIG Ej OKAY De her er også mine favoritter.. Den kjole jeg har på, er den jeg snakkede om jeg havde på til mine fætters bryllup – bare i lang. Så smuk.

Min fotograf sagde ‘reach for the stars and you won’t get mud on your fingers’ så det gjorde jeg, og det her var resultatet💕 Jeg troede på mig selv, så derfor gjorde jeg det – måske en god lektion i alle livets facetter.

XX
R

Production: Klix Kommunikation
Foto: Ditte Capion
Foto Ass: Jeppe Bjørn
Makeup: Henrik Steen

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE FITTING BEFORE I GO GO..