JEG KAN IKKE RIGTIG FINDE UD AF OM JEG ER RELEVANT MERE..

HOLD KÆFT HVOR ER I BARE SØDE..

EJ HVOR JEG ELSKER JER det var simplethen de sødeste beskeder i sendte til mig igår, og der er slet ingen tvivl, at jeg selvfølgelig skal fortsætte. Jeg vil gå i tænkeboks, og lave en liste over ting, jeg kan blogge om, også så der måske kommer noget mere velkendt hver uge. Evt. en ugens fashion favoritter – og et ugen der gik, måske. Noget ala OPTUR & NEDTUR, der er der masser af her i Asia ; )

Det gav mig virkelig et boost, som jeg havde brug for, og måske også en følelse af i faktisk læser med. Jeg kan jo godt se tallene, men igår var der så mange der skrev, som normalt ikke kommenterer og det gjorde mig bare ekstra glad. De der likes og kommentarer i sender min vej, de er altså bare den vildeste benzin indsprøjtning. Så tak for det, i er de bedste ; )

Vi ses på klubben 😚

XX
R

5 kommentarer

 • Denise Amanda

  Selvfølgelig skal du fortsætte Rikke. Du har en skøn blog og det er hyggeligt at læse med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  ja, det skal du helt klart. En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved din blog, i forhold til de fleste andre er netop, at der ikke er “de samme” opslag hver uge.
  Keep up the good work (smiley der puster et hjerte).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du SKAL fortsætte! Jeg elsker at du er sjov, ærlig og helt din egen. Det er fedt at du har en anderledes blog end alle de andre. Og så er du altså og skidesjov på Instagram. Elsker dine stories.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg synes du er relevant! Og så synes jeg expatlivet er spændende. Kan du ikke lave nogle interviews med nogle af de andre damer? (Ku’ også se, der var en der kommenterede fra Bangladesh) Evt. Lav en interviewserie om, hvorfor man rejser ud, hvad man laver der, gode råd både til udlandsdanskere, og til det område man befinder sig i.
  Pøj pøj – jeg følger stadig med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE RIGTIG FINDE UD AF OM JEG ER RELEVANT MERE..