SOL, SOMMER & PLANLAGT OPTIMISME..

TING JEG GLÆDER MIG TIL I DANMARK..

KEEP DREAMING Der er mange ting man drømmer om, når man bor langt væk hjemmefra, og det kan være helt basale ting, som man ikke før værdsatte på samme måde.

Jeg drømmer om at se den blå himmel, med dens smukke hvide Cotton Candy skyer, trække vejret helt ned i lungerne, og få en følelse af sommeren vil vare for evigt.

Jeg drømmer om at sidde på en cafe, og drikke kold hvidvin, mens jeg sidder og kigger på folk gå forbi. Det er altid min og M´s bedste beskæftigelse, når vi er i Frankring, bare at sidde på en fortovscafe og ‘lure’ ; )

Jeg drømmer om sene sommeraftener, hvor man kan cykle hjem fra en middag (bare dét at kunne cykle drømmer jeg om) og man ikke behøver at medbringe lygter. Herude der bliver det mørkt allerede kl 19.00´ish. Det er så trist, men det gør så, man værdsætter de danske nætter endnu mere.

Jeg drømmer om, at alt dét sport at mænd ser, det snart slutter. Det plejer at runde stille og roligt af, når Tour de France slutter, hvilket vi så bare altid bruger hele vores sommerferie i Frankring på at se 😂

Jeg drømmer om et utal af sodavandsis og Soft ice is, med chokolade krymmel, og gerne én om dagen❤ Det må man nemlig gerne når det er sommer – det er kun om vinteren de feder, siger de kloge ; )

Jeg drømmer om rent vand i hanen man kan drikke, så man slipper for at købe flere liter vand, som er så dårligt for miljøet i forvejen. At kunne fylde en flaske op, og drikke den uden at være bekymret. I Singapore der får vi 80% af vores vand fra Malaysia og de sidste 20% er ‘hold your horses’ renset toiletvand….. No need to say more!

Jeg drømmer om at tage min lejebil, og køre ud i det blå. Jeg drømmer om ikke at skulle tage en taxa, bare selv kunne vælge min destination, og ha´ 20 gøremål samme dag, og nå dem alle. Jeg drømmer om friheden til at bevæge mig rundt, og det kun er mig, der bestemmer tempoet.

Jeg drømmer om at tage et bad, og tørre mit hår, og mit hår ikke ligner en høstak. Mit hår og vandet herude, de er bare ikke venner. Det stiver det ligesom ikke af, som det gør derhjemme. Det er magi. Det hedder kalk i det danske vand 😂 But I like it.

Jeg drømmer om, at være på samme tidszone som venner og familie, og ikke skulle tænke på om de sover, når jeg ringer eller skriver. Det gør bare det hele lidt lettere❤

Jeg drømmer om at finde meningen med livet og galskaben der følger med, men det virker ikke som om, at jeg er i nærheden af at finde løsningen.

Ses snart dejlige danmark – gem noget godt vejr til mig ❤

XX
R

6 kommentarer

  • Nina

    Så er det ikke nu jeg skal fortælle dig at der bliver sat anlæg på herhjemme i huset, som tager kalken? Jeg gruer for mit hårs fremtid siger jeg dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      DET MENER DU IKKE?????? OH NO!!!! DAMMIT ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina

      Ha ha jo jo. Det blev stemt igennem ved sidste generalforsamling. Min kæreste var ikke helt med på mit argument med hår!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      fra nu af HADER jeg generalforsamlinger. Buuuuuuh!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Lyder til at være nogle dejlige ting, du forhåbentlig har i vente.

    Det med bil kender jeg så godt. Næsten den største frihed ved at være hjemme. Uber (Didi her i Kina) er så smart men mangler virkelig friheden til bare at bestemme selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Singapore har forbudt UBER så det har vi ikke engang mere….Buuuuuuuh ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOL, SOMMER & PLANLAGT OPTIMISME..