DEN PERFEKTE SKJORTE OG DE MEST PERFEKTE BLOMSTREDE BUKSER..

10 TING JEG FORTRYDER LIGESOM MIO MIN MIO..

STUPID A** Jeg finder altid min inspiration hos mine veninder, og da jeg læste Mie´s ‘10 DUMME TING, JEG HAR GJORT‘ der kunne jeg ikke lade være med at tænke ‘OMG jeg kunne lave en der hed ‘100 hjernedøde påfund, Riksen har gjort‘ for fuck jeg har lavet meget pis. Inspiration er altid godt, og det har sat nogle tanker igang hos mig, så derfor vil jeg efter ide fra Mio også lave min liste💞

1. Fået en tandpiercing tilbage i 2003.. Det lort fortryder jeg jo så meget nu, for min ene tand hvor smykket sad på, den er semi gul i dag, og jeg kan ikke få den bleget, så den passer til de andre. Det har været en større udgift end de 550 kr det kostede mig, at få den på, hos min tandlæge i Nyborg. Tak for lort ; )

2. Da jeg besluttede mig for, at få en tatoo nede ved ‘lyske området’, fordi jeg skulle bevise overfor min far, hvem der bestemte i mit liv, og det var i hvert fald ikke HAM! Well, jeg skulle nok ha´lyttet til ham.

3. Dengang jeg cyklede på min cykel, sammen med min veninde Anja, og vi havde puttet vandballoner i vores sportsbh´er, og mens vi cyklede, skulle vi lige flirte med en ung fyr på en motorcykel, så vi endte med at køre ind i hinanden, og ballonerne sprang, så vi havde vand over det hele, og skrabet alt hud af knæer og albuer.. Vi var 10 år gamle men i vores eget hovede meget stoooore piger – og helt klar til en bikerkæreste på 25!!!

4. Da jeg (også) valgte at få klippet pandehår, og det var den eneste dag, jeg var glad for det, for alle de andre 364 dage, var det bare i vejen hver eneste dag – og så tog det bare en KRIG for at vokse tilbage.

5. (Endnu en hår dummert) Dengang jeg valgte at købe afblegning i FØTEX fordi min mor ikke ville betale for lysestriber hos vores frisør ‘Frisør Inge’. Det endte hun så med ++ for pludselig skulle de redde min brændte hovedbund, og svitset hår. 2900 kroner senere. Det får jeg ikke et stort femtal for.

6. Dengang da jeg troede jeg kunne drikke en håndfuld unge fyrer under bordet, da jeg boede i Kentucky… i Tequila.. Det kunne jeg ikke. Jeg vågnede næste dag, i en fremmeds badekar (med alt tøjet på) smurt ind i blåt tyggegummi. Sååååh Deeeet.

7. Dengang hvor jeg faldt i søvn med en afblegningsskinne, og vågnede 5 timer senere. På pakken stod der 60-90 min. Jeg kunne ikke tygge eller drikke kold vand den næste mdr. uden det gjorde ondt. Eller retter var i smerter.

8. Da jeg var på Bali på beachclub, og snakkede om et par der lå foran os, og jeg efterfølgende fandt ud af de var danskere.

9. Så toppede jeg den lige med, jeg til en forældremiddag skulle genfortælle vores venner her i Singa, om hvor ‘ondt’ et menneske jeg har havde været, og talt om det her søde par, som viste sig at være danskere, og jeg fortæller historien ikke bare én gang, men TO gange, da min venindes mand ikke nåede at høre den færdig, fordi hans telefon ringede, og jeg så lige skruede op for volumen, for rigtig at få ‘stemningsbillederne’ med. Så betaler vi vores regning, er ved at gå, og jeg så finder ud af, dét par fra Bali, de sidder lige bag ved os i en bås, så man ikke kunne se dem – med deres anden danske ven. Skyd mig. Bare SKYD mig. Grummer mig!

10. Da jeg var 6-7 år legede jeg med en pige der boede på den vej, min farmor og farfar også boede. Hun havde en lillebror, han har været 5-6 år mener jeg – og i må ikke spørger mig, hvem der fik den ‘geniale’ ide, at lime en gul ballon på hans tissemand….med sekund lim💥 Jeg siger det var hendes ide, men hun vil nok sige det modsatte, og sådan kan vi jo så blive ved, meeeen sagen er jo bare den, at hendes mor grinede ikke så meget af det, faktisk tværtimod, og vi måtte ikke lege sammen i lang tid… Hun forbarmede sig dog over os, men vi skulle sværge vi ikke ville bruge hverken sekund lim eller balloner igen. Og ej hellere fjern, glimmer eller andet der kunne komme på hans lille diller tjavs. Det lovede vi højt og helligt og vi levede lykkeligt til vores dages ende 😂

.. Og sådan kunne listen fortsætte, for jeg har lavet meget pis. Heldigvis kun én tissemand jeg har limet sammen, men det var måske også nok én for meget… Siden har jeg ikke beskæftiget mig med det 😋

Hvad er det dummeste i nogensinde har gjort?

XX
R

1 kommentar

  • Louise

    Bruger du stadig afblegningsskinne til at blege tænderne? Hvis ja, hvilken er det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SKJORTE OG DE MEST PERFEKTE BLOMSTREDE BUKSER..