NU KAN JEG IKKE VENTE MERE // JEG BLIVER NØDT TIL AT REJSE..

TILBAGE I TROPERNE SAMMEN MED TRUMP..

WHEN THE CRAZINESS BEGINS så er jeg tilbage i Singapore, og om en par dage ankommer Trump og Kim Jong-un her til for at mødes. Der er så meget security man tror det er løgn. Trump skal bo på hotellet ved siden af os, faktisk det hotel i ser hver gang, når jeg poster et billede af vores udsigt. Vi har droner der flyver og folk alle steder. Skilte med trusler om man bliver likvideret hvis man ikke stopper for politiet og bliver tjekket. De har klart valgt Singapore som mødested, da det er det sikreste i verden – men low crime does not mean NO crime, så de skal være helt sikre der ikke ligger nogle på vores terrasse og vil skyde ‘ham tossen’ jeg kan nok godt tænke på et par stykker, der har lidt grouch mod ham😝

Jeg tror bare jeg sover den næste uge og ridder min jetlag, mens de får deres møde overstået, for vi får ikke en jordisk chance for at bevæge os rundt, så kan vi lige så godt bruge tiden på noget fornuftigt ; )

Jeg skal nok melde tilbage ‘LIVE’ fra topmødet 😁

Sov godt

XX
R

1 kommentar

  • Rikke

    De shades vil gøre enhver security gut misundelig 🙂
    Har du ikke et powersuit, så kunne du fint snige dig med ind, ha ha.

    PS. jeg ser frem til en omgang taske update 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KAN JEG IKKE VENTE MERE // JEG BLIVER NØDT TIL AT REJSE..