REJSENDE I SKO OG KJOLER // KOM OG KØB KOM OG KØB..

TIDEN GÅR – KLOKKEN SLÅR..

DET ER IKKE TIL AT SE, HVIS MAN IKKE LIGE VED DET.. Holy Moly, var der lige nogen der sagde Bella var vokset?? Man ser det ikke, når man står i det, men den pige er godt nok blevet laaaang. De to billeder er taget med 2 år og 10 mdr´s mellemrum, og jov, man kan sige, det er også en slat penge.. MEEEEEN hun er virkelig gået var at være en lille pige, til at blive en lille dame. Hold kæft hun er nuttet. Selv bagfra. Elsker den lille lort så meget, og fik helt lyst til bare at hente hende på skolen med det samme i dag, da jeg så det billede ❤️

Billederne er taget ved noget der hedder Asia Square ‘Tower 2’ der hvor vi startede vores eventyr i Singapore. M og jeg, boede der da vi kom herud for at se byen, og vi boede der også, de første 3 dage inden vi fik nøglerne til vores lejlighed, og vi aftalte i går, at det også er dér vi kommer til at afslutte vores eventyr, når vi engang rejser herfra, for at afslutte cirklen.

Det sjove er, at M har fået nyt kontor, og hvem havde troet, hans kontor kommer til at være liiiige der… Kunne næsten hyle lidt over det, da det sted, vitterligt har en så speciel plads i mit hjerte. Tilbage til hvor det hele startede. Det er heller ikke skidt at komme tilbage til ‘rødderne’ og på ny, blive mindet om, hvor heldig vi er, og hvor meget jeg elsker denne by, og hvor meget alt det her betyder for en, for når hverdagen melder sig, og man går og bander over alle de folk der er anderledes end en selv, så glemmer man at værdsætte dét, der faktisk betyder mest for en.

Hvor end man er, skaber man minder, og så længe man er sammen med dem man elsker, så er alt andet ligegyldigt 💞

Dejlig mandag

XX
R

2 kommentarer

 • Tina

  De vokser bare så hurtigt og er pludselig flyttet hjemmefra.
  Måske det er skæbnen, at hans kontor bliver lige der:-)
  Rigtig god dag til jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det tænker jeg også lidt. Det gjorde mig i hvert fald varm om hjertet ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSENDE I SKO OG KJOLER // KOM OG KØB KOM OG KØB..