BEACH READY..

TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..

IMG_0199

HVOR BLEV DEN AF? For 6 måneder siden, drog vi fra København mod Singapore 🌴☀️ Jeg har ikke én eneste gang haft hjemve – folk har været savnet, men aldrig med smerter I hjertet. Tiden flyver om noget hurtigere her, end den gjorde i DK. Jeg føler lige jeg er ankommet, og har blinket et sekund. Og nu et halvt år senere….

Vi er omringet af skønne mennesker, og har endelig overskud, og det man betegner som én normal hverdag.
Jeg føler ikke jeg er på hotel, eller besøg. Jeg er I mit eget hjem – og det er hér, jeg hører til. Jeg er ikke fremmed. Jeg er ikke rodløs. Jeg er ikke vævende. Jeg er hjemme … Jeg kan ærligt sige, jeg føler mig hjemme – og Singapore er vores hjem. Jeg tænker ikke på Danmark, som jeg troede jeg ville. Og det gør det hele så meget nemmere ❤️

Det har været en skøn start på vores eventyr, og jeg håber på mange flere år her. Singapore Rocks 🌴☀️ #homeiswheretheheartis #ortheNutella 😁

3 kommentarer

 • Maria

  Hej Rikke.
  Dejligt at i nyder det. Nyder at følge med
  Men blot lidt feedback (tag det konstruktivt) at dig og dine veninde Camilla måske bør koordinere indlæg og instagram. Stort set samme indhold…
  Bh
  Maria ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Maria.

   Mange tak fordi du læser med, det er jeg så taknemlig for. ; )

   Hmmmm. Det har jeg godt nok aldrig tænkt over. Jeg har aldrig drøftet et eneste indlæg med Camilla, da det slet ikke er noget vi gør, det er nok det der gør det så ægte. det er konkrete følelser, som vi er i lige nu. Og instagram post, der har vi faktisk tit gjort meget ud af, at vi ikke bruge de samme billeder – “du får det, hvis jeg kan bruge det her”.

   Det skal lige siges, at Camilla, er den jeg bruger mest tid sammen med, så det klart at vi færdes de samme steder. Selv når vi ikke er sammen, så møder jeg hende stadig i ex. Botanisk Have.. Singapore er meget lille. Så helt uden det er bevidst, så tror jeg desværre, at hvis du allerede har det sådan her, så kommer der meget mere af det ; ) Vores børn går i klasse sammen, vores mænd er venner – og vi er siamesiske tvillinger (hvis det bare ikke var så varmt), så var jeg kravlet ind i hende.. (høhø)

   Var faktisk heller ikke sikker på, vi havde de samme læsere – følgere. Men dejligt at vide, dét har vi. Hvis du dog tænker på indlægget om, at falde til. Så er vi jo ankommet samme tid, så en 6 mdr´s update, er jo meget på sin plads. Jeg fortæller jo meget om, hvordan jeg har det, og det ville være mærkeligt at undlade disse følelser ; ) Så bare vent til om 6 mdr, så kommer det 1 års update ; )

   Men dejligt du læser med, meget værdsat.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg synes modsat slet ikke I skal koordinere indhold. Synes charmen går lidt af blogs, når der bliver koordineret og ‘tænkt’ for meget over indholdsplanlægning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH READY..