JEG HAR SKABT TVIVL..

INTET NYT ER GODT NYT.. MÅSKE!!

IMG_8810

Så i dag er det mandag, og slutningen på den faktisk her i Singa – og jeg har ventet spændt hele dagen, på news fra min agent. Men der er ikke sket noget i min sag (LÆS HER og HER) men intet nyt er godt nyt. Må man håbe på.(?) Så jeg sidder spændt her, og holder vejret indtil jeg får den længe ventede email, hvor der står “Welcome to Singapore” ; )

Der er 4 dage endnu, og jeg flyver jo først på fredag kl 23.55 så jeg har “masser” af tid. Så jeg bruger tiden på, at pakke vores kufferter, og prøve på, ikke at fylde alle 60 kg op med skidt og bras, jeg slet ikke skal bruge. For jeg ved jo, at jeg kommer til at købe en masse ting, når jeg kommer hjem. Shop Shop Shop. Jeg shopper jo virkelig intet her. For alt er så dyrt, og det meste er ikke lige min stil.

Så i kan godt gemme lidt udsalg til mig, når jeg kommer hjem. For jeg har lommen fuld af guld og det brænder. Til M´s store frygt..(muuuhaaahaaahaaa)..! Ej. Seriøst gem lige lidt til mig incl. marcipanbrød. Jeg craver det totalt. Nom Nom.

Stresser dog lidt, for jeg har ikke købt én eneste julegave 1. pga prisen herude 2. pga pladsmangel i kufferten, der skal jo også være plads til mine ting og alle mine textiler. Jeg har kun købt lidt til Bella´s veninder, så der er lidt “vi er hjemme, gaver til dem”. Så der skal powershoppes, på meget få dage. Jeg har jo en aftale i malmø den 16 Dec… Info kommer snart ; )

Ladies, vi ses om 96 timer.. ♥

XX
R

 

5 kommentarer

 • Sidste år købte jeg stort set alle julegaver over danske netbutikker med direkte levering hjem til min far, hvor vi skulle holde jul. Så da vi ankom fra Paris, stod der en masse pakker klar med ting, der bare skulle pakkes ind. Kan altså anbefales! I dag skal jeg godt nok i La Fayette og kigge på julegaver, men en del af dem bliver helt sikkert stadig efter det andet koncept…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhhh. Det var klogt. Det tror jeg at jeg lige vil kigge på. Webshopping it is ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Rikke, krydser fingre for dine papire går igennem hurtigt. Men har du en plan B hvis de ikke gør? Singapore er jo sindsygt skrappe med deres regler. Vi Kender flere herude der er blevet gift i Singapore, for at kunne få et DP og tilladelse til job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har pt. ingen plan B. Jeg håber og satser på, at mine papir går igennem. Hvis jeg skulle have en plan B, så er det klart at vi gifter os ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Lækkert billede, har guldklumpen udviklet gæller og svømmehud endnu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR SKABT TVIVL..