SERVICE INFO // IT’S HERE - BALI REJSEBOG..

BLING OF THE DAY..

tempimageforsave-2

Monkey Armbånd MERACAI // Kædearmbånd NILUH..

MIX AND MATCH jeg har skiftet lidt rundt på mine smykker, og lige nu, har jeg disse 2 fine armbånd på fra NILUH og Meracai. Meracai har jeg skrevet om før her på bloggen (HER) det er den sødeste gave, jeg fik af min singa veninde Sarah, for et par år siden. Hun laver disse smukke armbånd, af de kinesiske stjernetegn – og så kan man jo så tænke, hvorfor jeg har en abe på håndleddet, for jeg er selv hund, Bella er en rotte og M er en kanin, men det er simpelthen fordi vi kom i ‘Year of the Monkey’ og det betyder bare rigtig meget for mig, for dét her eventyr, det har været den vildeste rejse, vi nogensinde har taget, og kommer til at tage. Ligegyldigt hvor i verden vi flytter hen, så kan der aldrig komme en ‘første gang’ igen. Vi er meget mere rustet, vi ved hvad vi kan forvente, vi ved når vi skal stoppe op og mærke efter, og hvornår vi skal være taknemlige. Livet er skønt. Livet er godt, og det skal man huske at værdsætte, om man er i Singapore, Danmark eller Polen 😋

Det kan man jo fejre med smukke smykker ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERVICE INFO // IT’S HERE - BALI REJSEBOG..