DEN CORNY // BEST NINE OF 2017..

ADIOS AMIGOS..

1544f311-6223-4a96-bb87-b01005c154a4

ROGER OVER AND SO MUCH OUT Juleferie er ovre, den har været intens som aldrig før – og meget lidt afslappende. Vi må lære af vores fejl, og gøre det bedre næste gang, ellers overlever vi ikke at være hjemme.

Man vil så gerne nå at se alle, og gøre alle glade. Men man kan ikke nå runden rundt hver eneste gang man er hjemme, så dør man af stres, og det er lidt her hvor jeg er nu. Med hjertebanken og svært ved at sove, skal man ikke være medlem af Mensa for at indse, det her går virkelig ikke.

Jeg ved ikke hvordan man finder balancen i det her expat liv, og hvordan man lærer at få sagt fra, men det skal jeg ha’ løst inden jeg kommer retur næste gang, for det her var simpelthen for hårdt. Helbredsmæssigt, personligt og på familie fronten også!

Men har heldigvis et par mdr. til at løse formlen. Danmark vi ses snart igen #pleasebegentle #theinsiderjetterud

Vi ses snart igen, med bedre humør og overskud.

XX

R

2 kommentarer

 • Tina KH

  Rigtig godt nytår!
  Du har ret det er stress og kan være svært at sige fra.
  Nu har du det måske som et nytårsfortsæt at lære at sige nej:-)
  Pas på dig, jer og se at få rettet op……….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja- det er svært at finde balancen når man er i DK på ferie.. jeg har været expat i indtil videre 13 år og har været udfordret som dig !

  Vi holder altid åbent hus en gang mens vi er hjemme for vennerne hvor vi bestiller nem mad udefra..en super god dag hvor man får set alle..

  Derudover afsætter vi altid mindst en dag(og helst to dage) i ugen til “kvalitetstid” hvor vi er os selv – det kræver rygrad at sige til andre at dagen er optaget – men man skal huske at når vi er i DK skal vi også holde lidt ferie hvor man ikke nødvendigvis altid behøver at være social med andre…

  Det er benhård prioritering som gør ondt ind imellem.. det er svært at pleje alle venskaber når man er Expat – men dem som holder ved er også dem som viser forståelse for ens valg. Når man vælger at være Expat vil der oftest ryge nogle venskaber hen af vejen .. men at være Expat betyder at man får meget men også mister noget …

  Det er så trist at sidde med en fornemmelse at have skuffet nogen når man rejser tilbage igen men jeg plejer at sige til mig selv “jeg har gjort hvad jeg kunne og så kan man ikke forlange mere” 🙃

  Det gælder om at passe på sig selv og sin familie – også når man er i DK på ferie..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN CORNY // BEST NINE OF 2017..