NYTÅRS BOLLER..

MAN SKAL HOLDE DET MAN LOVER..

IMG_9171

Mange har skrevet om nytårsforsæt den sidste uge. Men jeg tror ikke rigtig på den slags, ikke fordi jeg mener at andre ikke kan holde dem. Men mener fordi, det kan jeg ikke selv. Jeg har generelt rygrad som en regnorm, og flakker i den retning vinden blæser. Så mig kan og skal I ikke regne med, og skal aldrig bede mig om at gå forrest – for jeg er den første til at snyde med belastningen i spinning. Den første til at stikke labberne ned i slikskålen, selvom jeg har svoret sukkerfri måned. Den første til at skippe pilates og den første til at hoppe på et glas vin, når jeg har sagt, jeg ikke vil drikke. Så når det virkelig gælder, så regn aldrig med mig ; )

Men jeg vil gerne love, at behandle mine venner, familie, dyr og fremmede pænt. Jeg vil donerer de penge jeg har til overs, og støtte alle former for organisationer, som har brug for hjælp. Jeg vil prøve at bande lidt mindre, og råbe grimme ting ad andre, for mig selv i bilen når jeg kører. Jeg vil prøve at give flere “forlommer” til ældre mennesker i køen i supermarkedet. Prøve at være bedre til at forstå, hvorfor der er SÅ stor forskel på “os” og folk fra Asien – og accepterer, at det ikke nødvendigvis KUN er mig/0s der er rigtigt på den.

Jeg vil prøve at skælde Mr M mindre ud – men kun hvis han lover, at være mindre irriterende (høhø). Jeg vil prøve at være mere overbærende, for de folk i mit lov, som til tider tester mine følelser og tålmodighed. Jeg vil prøve at forstå, at selvom jeg mener vi bare skal kramme, så er det måske ikke dét, de har lyst til. Jeg vil prøve at accepterer at de folk jeg troede jeg skulle være veninder med, måske bare mener, jeg er top nederen, og jeg ikke er god nok til at være på deres venindeliste. Jeg vil prøve at fortælle mig selv, at ikke alle behøver at kunne lide mig, og det er OK og så værdsætte at dem der så kan lide mig, ved hvem jeg er, og hvordan jeg er.

Jeg vil love mig selv, at alle de ting jeg ikke kan holde, dem skal jeg ikke banke mig selv i hovedet over, men bare prøve på, at gøre det bedre til næste gang. Vi er alle bare mennesker, og den bedste udgave af det menneske, vi mener vi kan være. Og prøve på at være noget andet, vil være falsk – og så er det bedre at fejle, men at være ærlig mens man gør det.♥

G.o.d.t N.y.t.å.r

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS BOLLER..