TUREN GÅR TIL // SEE U DOWN UNDER..

THE INSIDER JULER // 2 ADVENT..

DET ER JUL DET ER COOL jeg fatter slet ikke hvor hurtigt tiden går, og nu skal vi åbne lågen til 2 advent her på bloggen. Jeg har endnu engang teamet up med N´age om denne kalendergave, og man skal jo altid give noget, som man selv gerne vil ha´.

Denne uge kan du vinde noget der er øverst på min ønskeliste til jul, nemlig en Dermaroller til en værdig af 2695 kr.

Med alderen bliver huden tyndere og fornyes ikke længere lige så hurtigt som før. Men med Home Care Dermaroller kan du opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur – det er også bevist, at Dermarolleren øger hudens optagelsesparathed med op til 200 gange.

Dermarolleren rulles med ganske let hånd over huden, hvilket øger hudens naturlige kollagenproduktion og dermed elasticitet og spændstiged.

I denne luksus julepakke får du et Dermaroller Home care kit (Dermaroller til hjemmebrug, en Lipopeptide Collagen Booster og en roller Cleaner) og 10 stk uundværlige Dermaroller Hyaluron masker, som booster din hud med fugt og understøtter de processer, som rullen har sat i gang. Med maskerne opnår du derfor det optimale resultat.

Præmien vil blive trukket på Søndag den 10 December – gaven kan ikke byttes til kontanter eller et gavekort. Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet, hvorfor Du mener, DU skal vinde denne præmie.

Held og lykke ❤️

XX
R 

VINDEREN AF 1. ADVENT ER BLEVET KONTAKTET ; )

 

Lavet i samarbejde med N´age

116 kommentarer

 • Sara

  Hvor er det bare en fin gave! 😍
  Min søde mor har både stress og problemer med hjertet, så jeg ville synes det var helt fantastisk at kunne give hende sådan en her, så hun hver dag kan bruge lidt tid på selvforkælelse og afstressning. ❤️
  Glædelig jul. 🌟🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke en luksus-gave! Den skal jeg helt klart vinde fordi det seneste år har sat sine spor på især mine kinder, som ser nærmest ‘creppede’ ud i dagslys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hold nu op hvor min hud vil blive lykkelig for en sådan gave 🙂 Når man som jeg har passeret de 42 så begynder man at kunne se hudens ældning – også selvom den er blevet passet godt på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Øverst på min ønskeliste! 😊
  … det ville simpelthen være årets bedste adventsgade 🙋🎄❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine N.

  Jeg har i lang tid super gerne villet prøve en dermaroller. Jeg nærmer mig de 30 år og har lært, at jo tidligere, man går i gang med at ordne sin hud, jo bedre. Så det kunne da være lækkert med produkter til at passe den med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes jeg skulle vinde fordi jeg aldrig I mit liv har vundet noget. Jeg feljer ingenting og har sikkert også råd til at købe den selv, hvis jeg sparer. Men at bruge sygdoms forløb og andet som ses på alle blog konkurrencer er simpelthen ikke fair.
  Jeg hentyder ikke til Sara, men til de 100.000 kommentarer om kræft, fattigdom osv. der altid spiller grund for hvorfor bloggeren skal vælge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Efter at kejeg g er blevet lidt ældre,er jeg begyndt at døje med karsprængninger,pigmentpletter og har en del aknear.
  Har hørt at sådan en dermaroller skulle være god til at mindske de problemer, derfor vil jeg rigtig gerne vinde den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Dermarolleren står også højt på min ønskeseddel. Som 32-årig er der allerede poppet masser af “fine” linjer op på huden i mit ansigt, og føler ærlig talt at det er alt for tidligt. Så hjælp fra Dermarolleren til dette vil være højt ønsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berith Knudsen

  Åh min hud trænger til nyt liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har en del aknear på mine kinder, som jeg er meget ked af. Jeg gad virkelig godt at prøve dette sæt og se om min hud endelig kan blive flot og glat igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg har yderst sjældent held i konkurrencer, så jeg synes snart det er min tur til at prøve at vinde 😉 Derudover er min december-måned lidt hård på den trælse måde. Så ekstra hjælp, således, at måneden tilter til den rare siden, ville være skønt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg synes jeg fortjener den og vil rigtig gerne vinde 🙂
  Jeg trænger i den grad til forkælelse i ansigtet. En uvidende ungdom og forældre, der i 80’erne ikke gik op i det dersens solcreme (indsæt øjerul), har gjort at jeg nu (tæt på 40’erne) har pigmentpletter, store porer og rødme. Så jeg tror virkelig sådan en fætter her vil gavne mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid L

  Min hud mener at jeg må være teenager, selvom jeg ikke er det.. Og samtidig er jeg på SU, så det vil være fantastisk at have muligheden for at vinde en dermaroller 🙂
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil elske at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse marie

  Pt er jeg højgravid. Og min hud har ikke klaret sig godt igennem graviditeten og jeg gruer for hvad amning og søvnløse nætter også gør.
  Så jeg klar til et godt boost med rullen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mine grunde er egentlig hverken bedre eller mere rigtigte end andres, andet end jeg er 42. Det kan ses! Så ønsker mig virkelig meget en roller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Elisabeth Sonnerup

  I mine teen år led jeg voldsomt af acne. Det har forfulgt mig siden qua fejl medicinering som har forværret min huds tilstand ud over arene jeg drik fra acne. Kæmper mod linier og ar….
  Så derfor vil jeg gerne vinde så jeg lige så vel kan hele indeni med gode resultater udenpå. 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ville elske at vinde den fine Dermaroller. Døjer stadig i en alder af 31 år med uren hud og har virkelig prøvet nærmeste alt dyre såvel som billigere produkter. Men uden det store held. Nu har jeg endelig fundet en kosmetolog, som forstår sig på min hud og behandlingerne hos hende gør en stor forskel. Hun har anbefalet mig en dermaroller til hjemmebrug – meen oveni julegaver mm er den nedprioriteret pt – så jeg ville blive SÅ glad hvis jeg skulle vise sig at være den heldige 😊❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fordi jeg har to små børn og trænger i dén grad til at lukke mig inde på badeværelset hver dag med den dermaroller😅 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Fordi jeg atter er ramt af depression og skal gøre noget, der er godt for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Lige pludselig har min hud fundet ud af at den er blevet ældre og kunne godt bruge lidt hjælp og forkælelse 😊 Så kunne være skønt at vinde en dermaroller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fordi jeg har en lille baby der holder mig vågen om natten og er ved at flytte samtidig! Trænger til lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L.

  Jeg har sjældent held i sådanne konkurrencer, så det kunne være fantastisk at få lov at vinde. Har længe godt kunne tænke mig at prøve dermarolleren, men jeg har endnu ikke fået købt en, så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Sikke en lækker præmie!! Jeg skal selvfølgelig vinde fordi min hud (ligesom brysterne og bagdelen) her midt i trediverne, er begyndt at drage sydpå – og her menes ikke en fremtidig chartertur til Mallorca!! Små aldringstegn er begyndt at komme og manglende søvn og overskud i hverdagen sætter også sine spor…. DERFOR skal jeg vinde denne vidunder dermaroller, så jeg kan se spitze ud når jeg skal ud og møde min kommende mand 🙂 glædelig december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har længe prøvet at overbevise min mor om at en derma roller er vejen frem. Jeg ved at hun har ønsket sig en, så derfor ville det være skønt at kunne overraske hende med denne her, som ovenikøbet er virkelig god kvalitet! Jeg kan ikke sige meget mere end at jeg synes hun fortjener en gave som giver hende noget selvforkælelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke nørgaard

  Jeg har efter 30 års rygning endelig lagt røgen på hylden, og både min hud og jeg Vil elske at blive belønnet for kampen- den kamp jeg har udsat min hud for og min kamp med endelig at lykkedes med Det! 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  God aften,
  ej sikke en flot giveaway, det ville være ren luksus for min hud.
  Jeg er midt 50 og du har ret huden bliver slidt med alderen.
  For 7 år siden blev jeg overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde og blev invalideret og på meget smertestillende medicin.
  Fik desuden PTSD.
  Dette har virkeligt sat sine spor i min hud, øv. Så jeg har hørt meget om dermaroller teknik og produkter hertil, men har aldrig haft råd til at købe produkterne selv.
  Ønsker dig en glædelig juletid fyldt med god julestemning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Sikke en luksuriøs præmie!
  Jeg blev nogens mor, for næsten 2 år siden – siden da, har jeg glemt at passe på og pleje min egen hus! Derfor trænger jeg virkelig, til at få gang i nye og effektive rutiner ❣️
  God tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Johansen

  Skønneste fine gave som min vinter trætte, efterhånden nedadgående hud så godt kunne bruge 😱 Alt der kan have en effekt bydes mere end velkommen 😍😜❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Fomsgaard

  Et advents ønske fra en kvinde i 40 erne som hver dag arbejder hårdt for andre mennesker og som trænger til lidt selvforkælelse 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fordi min hud i den grad trænger til lidt ekstra pleje i denne kolde og hårde vintertid 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ønsker at vinde denne fine præmie. Som mor til tvillinger på 3 år og storebror på 5, vi jeg elske lidt selvforkælelse og jeg har længe ønskede mig Dermarollen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  2017 har været det hårdeste år med jobkvaler, parforholdskvaler og alt, alt for meget pres på – sluttet af med min stedmoders død for en måned siden. Det har gjort ondt både på indersiden og ydersiden og kan i den grad ses på min hud. Så jeg synes egentlig den fortjener lidt ekstra kærlighed (og bedre tider, tak…) fra nu af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ejjj, en lækker præmie – jeg krydser fingre! 😍 Jeg har hørt så meget om Dermaroller, men min SU-konto tillader desværre ikke sådan nogle fornøjelser. Derudover er jeg slet ikke i tvivl om, at min hud ville have godt af lidt kærlighed, da jeg har haft stress og det kan desværre ses på huden.
  God jul 🌟🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fantastisk konkurrence! Min hud er min hobby og jeg har længe gerne ville prøve at rulle. Har set så mange utrolig flotte resultater og vil meget gerne være een i rækken 🙌🏻 Især efter mit første barn og deraf nogle hårde nætter, der har sat lidt spor, men som heldigvis han rettes op på 😜 Glædelig Jul til dig og dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke C

  Jeg er ret ung, 21 år, og har generelt en ret fin hud den dag i dag. For to år siden blev jeg dog ramt af akne som følge af en lang periode med stress, og det kan desværre ses på min hud den dag i dag! Jeg har heldigvis ingen dybe ar, men min hudtone er meget ujævn, og jeg har stadig nogle røde mærker/ar fra den tid, som jeg håber en Dermaroller ville kunne hjælpe mig af med. Derudover er min hud til tider ret trist, hvorfor jeg ikke rigtigt går så meget ud uden makeup, hvor dermarolleren forhåbentligt OGSÅ ville kunne hjælpe! Derfor skal jeg være den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Dejlig præmie <3 Jeg vil gerne vinde fordi jeg efter jeg fik barn, har fået mega urenhud. Ellers må han købe en rolle for hans lommepenge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Jeg har i mange år pint min hud, så nu trænger den til nødhjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Aa

  Dermaroller er the shit – har jeg hørt. Så jeg vil virkelig gerne prøve det 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Daniel Olsen

  Jeg synes at jeg skal vinde den, bare fordi jeg altid har ønsket at prøve den og se om den er så fantastisk… for så skal jeg have gjort noget ved de fine 50`er linjer der er begyndt at indfinde sig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Min hud er blevet så drilsk efter 2 graviditeter, p-pille stop og det faktum at jeg er rundet 35. Kombineret med at jeg ikke får helt så meget søvn som jeg burde (hvornår begynder mine børn at sove længere end til 5.30?). Jeg kunne virkelig godt bruge en håndsrækning.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe hørt og læst om denne dermaruller. Jeg vil oprigtigt gerne se, om den virker sådan som mange bloggere lover. Specielt fordi jeg døjer med en del urenheder, selvom fødselsattesten viser at jeg er på den gode side af 26 år. Så hvis dette kan hjælpe på min hud, så jeg slipper for flere ar efter mine bumser, så vil jeg virkelig være glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  bare fordi jeg trænger til lidt selv-forkælelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fordi min hud ville blive glad for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Haft et par hårde år og kæmper forsat derud af, det ville være super at kunne nyde godt af noget jule forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den ville jeg så gerne vinde – har gået og dukket over den i over et år, hver gang har været til mine ansigtsbehandlinger. Men pengene har desværre ikke været mærket “dermaroller”. Så det kunne være super fedt at vinde den præmie, så jeg endelig kan få bugt med mine acne ar, som jeg har fået efter jeg har været gravid (damn you Karla 😉) og så de forbandede hudorme.
  Det vil nok nærmeste være den bedste gave mam kunne få herop til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hansen

  At blive mor for 3 år siden, har sat sine tydelige spor i form pigmentfejl, grålig teint, hængehud, kragetæer ved øjnene og voksenakne.
  Jeg er 37 men ligner en på 47 og hver gang jeg har sparet sammen til en dermaroller, skifter datteren str. I sko eller ovnen bryder sammen, så jeg har endnu ikke prøvet vidunderet på egen hud!
  Hvis du kan klare en dermaroller i kæmpe-format til hængebrysterne og mormorarmene, tager jeg gerne den med i pakken… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Fordi min hud slet ikke forstår den her vinter. Trods massive mængder fugt(i ansigtet altså) føles den tør og ufleksibel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ønsket mig denne dermaroller i årevis og hver måned kommer der lige noget andet og måske mere fornuftigt pengene skal bruges til.
  Min hud trænger virkelig til en make-over. Linier, tørhed og generelt bare trist uden glød lige meget hvor meget pleje jeg påføre mit ansigt trænger det ikke igennem, så en dermaroller vil helt sikkert gøre underværker og håber virkelig jeg er den heldige 🙏🏻 Please Julemand 😁og tak for en altid underholdende inspirerende blok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Fordi jeg gerne vil overvinde min skræk for nåle og tænker at en dermaroller er en god start samt har jeg ikke stiftet bekendtskab med mærket før og kunne være fedt med nye favoritter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fordi min hud virkelig godt kunne trænge til at blive fornyet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R.

  Virkelig en luksusgave, som jeg ville elske, idet jeg er en gammel kone, der trænger til at gøre noget for min hud i ansigtet. Håber på heldet. God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg vil gerne vinde så jeg kan slippe af med min 44 år gamle hud og ligne en på max 43 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Trænger bare til at få opstrammet min hud og se lidt friskere ud 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Skou Larsen

  Efter en lang periode med alt for travlt og stress ligner min hud efterhånden at jeg er blevet flere år ældre på det sidste halve år, trænger virkelig til et boost og ny energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria Mikkelsen

  Min gravide hud trænger virkelig til liv, og glød. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Alle snakker om hvor god den er. Så jeg vil mega gerne vinde den til min trætte trætte hud 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg nærmer mig med hastige skridt de 30! Ærligt kan man jo godt begynde at se det lidt, forebyggende er dog altid godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter tre operationer på tre år trænger mit hylster – og særlig ansigtet – til lidt fornyet energi og hjælp ✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jalk

  Jeg har hørt Dermaroller skulle være fantastisk. Kunne være dejligt at få lidt fornyet energi til min hud. Den er bestemt på min ønskeseddel 👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magdalena

  Fordi min ansigt er på vej sydtpå og det er jeg ikke. 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Min hud trænger i en grad til en kærlig hånd, så jeg krydser fingre. Forsøger at pleje den efter alle kunstens regler, men synes bare ikke helt det er nok. Den slår stadig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Wauw for en præmie! Jeg har længe overvejet at købe en dermaroller men prisen har afskrækket mig lidt. Min hud kunne ellers godt trænge til det. Den er desværre blevet meget træt at se på, den er meget rød og jeg har ret store porer omkring næsen og kinderne. Det er utroligt hvor meget ens huds udseende, kan påvirke ens selvværd. Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Holmgaard

  Fordi det vil pynte på mig og dermed gøre verden til at pænere sted at være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg vil SÅ gerne kunne prøve at have pæn hud, og slippe for primere, foundation og concealer bare jeg skal ud af døren… er sluppet nogenlunde af med mit voksenacne, men har mange ar og pigmentpletter, og har også de fine linjer, der hører til, når man er 34+.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Efter et meget hårdt år med et alt for tidligt tab af min mor, fortjener hele min familie forkælelse efter den forsømmelse, der har været. Derfor ville dette være en fantastisk gave til min elskede mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Hvor er det en fantastisk gevinst.😍 Har længe luret på den dermaroller.👀Min hud har pigment forandringer og jeg har døjet med uren hud i kæbe linjen. Jeg ville elske at kunne starte med nye hud rutiner inden det nye år starter. 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har anvendt Dermaroller i et halvt års tid, og den trænger til en udskiftning. Jeg kan ikke undvære den i min hudplejerutine, og her i juletiden har jeg ikke råd til at prioritere køb af ny Dermaroller til mig selv. At vinde den ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså; bare se på mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  En luksus gave jeg gerne vil prøve. Min aldrende hud kan trænge til en ordentlig omgang. Er klar over den ikke bliver som en baby numse igen, men småforbedringer er også værd at glæde sig over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla karlsen

  Jeg elsker bare rollers. De gør virkelig underværker på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min hud er flippet helt ud denne her vinter – og min pande ser 10 år ældre ud end jeg er. Den ville jeg elske at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Åh sikke en fantastisk gave! Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg altid godt har kunne tænke mig at prøve, men aldrig haft råd. Tak for en skøn blog, og ha en dejlig 5 december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er igang ned livsstils projekt “Fab 40” , som bl.a. Indebærer at jeg træner 1 times kardio hver dag ( og så lidt styrke oven i hver anden ) ingen sukker , masser af grønt og ekstra fokus på hudpleje hver dag
  Så sådan et lækkert sæt ville være en drøm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa L

  Jeg døjer med pigmentfejl i panden og på overlæben. Derudover har jeg efter jeg stoppede på p-piller fået en masse hormonelle urenheder på kæben og kinderne. Så alt i alt tror jeg virkelig at en Derma Roller ville kunne gøre underværker for min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Sikke en fin præmie <3 Har længe ønsket mig at prøve Dermaroller, primært pga. de ar, jeg har haft siden 20'erne, men også fordi min huds elasticitet har ændret sig her op gennem 30'erne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snowdrops

  Åh, mit gamle etui på snart 46 år trænger til fornyelse, genoplivning mm. Jeg ville elske at kunne lægge en gave til under juletræet, som faktisk var en gave modsat den regning på rep. Af gearkasse, som kommer til at være min julegave i år. Sidste år var det en operation af sønnikes marsvin, som blev min gave. Det her ville være en “rigtig” gave, også til mine omgivelser😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Om jeg gerne vil opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur? JA TAK! Whats not to like nu jeg nærmer mig de 50 år;-)
  Nyd Sydney Down Under. Operahuset er F A N T A S T I S K!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene t. Pedersen

  <3 krydser fingrer for at være heldig, så skal min kære Mutti da forkæles med disse skønne sager  fantastisk giveaway !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har længe ønsket mig en dermaroller, da den skulle være super effektiv mod mørke rander under øjnene. Jeg er meget ked af mine mørke rander, da de får mig til at se både meget træt ud og ældre end jeg egentlig er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sikke en dejlig præmie!
  Jeg er syg – jeg lider af en smertesygdom og alt det smertestillende og andre typer medicin jeg får har bare gjort at min hud er træt. Træt at se på og træt at være i. Jeg har fået små knopper, skæller og har samtidigt fået tydeligere linjer end normalen er for en kvinde på ca 30
  Det kunne være rart at få sparket lidt liv ind i min hud igen så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Nikolajsen

  Jeg havde termin i onsdags men baby viser ingen tegn på at komme ud. Det betyder min nattesøvn heldigvis stadig er skånet lidt endnu… dog ved jeg hvad der venter på mig i fremtiden – lange nætter og usammenhængende søvn 😅. Og derfor skal jeg vinde dermarolleren, så jeg kan booste min hud til mere spændstighed, og overkomme usammenhængende søvn og lange nætter! ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil vildt gerne vinde, fordi jeg gerne vil have bugt med min urene hud, som jeg har haft de sidste mange måneder og har svært ved at komme af med. Ville elske at have jævn, frisk hud som stråler, så jeg krydser fingre for mit held er med mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åhh, gad jeg godt at vinde🙌🏻
  Jeg blev mor for 1,5 år siden og efter jeg er startet på arbejde og har en mand der arbejder 70 timer om ugen, er der ingen tid til selvforkælelse😏 Så jeg ville være sååå begejstret for at få denne lille dims ind i mit liv, så min trætte mor-hud kan lives op igen😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har ar på kinder og kæber efter acneudbrud i mine sene teenageår – ville være fantastisk at kunne forbedre huden og slippe for de træls minder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes at jeg burde vinde dermarolleren fordi jeg viiiiirkelig døjer med en hud der trænger til en ordenlig forbedring og det har jeg hørt at den kan. Krydser mine små marcipanfingre😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Filippa

  Med 2 psuedotvillinger har jeg ikke fået meget søvn de sidste 2 år. Jeg kunne virkelig trænge til at få en frisk hud igen, da jeg virkelig kan se og mærke at min hud er træt og slidt, når den ikke har fået noget selvforkælelse siden jeg blev mor!
  Håber, håber, håber at jeg kunne være så heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg troede uren hud og akne kun hørte teenageårene til… tydeligvis ikke! Jeg krydser arme og ben, da min hud virkelig kunne bruge lidt hjælpe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg vinder aldrig noget.. jeg er begyndt at få rynker 😫 Jeg trænger ! Virkelig 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åh dette vidundermiddel har længe stået øverst på min ønskeseddel. Det samme har ønsket om at få et barn! Efter mange års forsøg og fertilitetsbehandling lader det dog helæer ikke til, at dette store ønske går i opfyldelse i år, derfor ville det være så skønt at blive forkælet med et andet stort juleønske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lauritsen

  Sikke en lækker præmie! Jeg ville forære den til min mor, som helt sikkert kunne fortjene selvforkælelse – og hun er trods alt ældre end mig, så hendes hud trænger vist først 😉 og glædelig december til dig Rikke og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har i 4 år kæmpet mod acne og er nu blevet efterladt med en masse ar, der går mig på hver dag. Det ville være fantastisk endelig at kunne få den smukke hud, som jeg synes alle andre end mig har 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L S

  Jeg har “rullet” før. Med succes. Men efter en baby og nylig jobstart har jeg glemt at prioritere mig selv. Krydser fingrer for at “Anne-tiden” bliver en prioritet i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara HB

  Jeg lider af voksen acne så denne gave kunne jeg rigtig godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara B.

  Det kunne jeg godt bruge til de rynker jeg er begyndt at få.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er lige blevet mor for 1,5 måned siden og har en hud der i den grad trænger til lidt ekstra glow ✨ derudover trænger mor her i det hele taget til en gang selvforkælelse, så ville elske at vinde denne præmie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Frank

  Jeg vil SÅ gerne vinde den her præmie. Jeg blev mor for anden gang for 7 mdr. Siden. Desværre til en baby som ikke vil sove om natten, Det betyder nul energi, nul sociale aktiviter og at jeg ligner en gammel grå mus. Den her gave, kunne give mig lidt selvforkælelse og måske lidt selvtillid tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ville elske at vinde noget selvforkælelse som samtidig vil “tvinge” mig til at huske “mig-tiden” som alt for tit ryger i baggrunden…. og ja så fordi man bliver jo ældre… 🙂 og alt hjælp i den forbindelse tages der vel imod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fordi den står øverst på min ønskeliste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Efter en lang graviditet, trænger min hun til akut førstehjælp, så den også kan klare en barsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Det er som om jeg er gået fra 25 til 45 i mit udseende, efter jeg fik to børn med under to år i mellem. Hurra for 4 år uden søvn. Krydser mine fingre for at det bliver mig 😉 glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke W

  Fordi den er nummer 1 på ønskelisten!🙏 og fordi jeg efter 2 graviditeter og en meget travl hverdag, hvor jeg hver dag passer psykisk syge, har brug for en smule velvære og pleje til min hud❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line-Marie Veber

  Er i en alder af 26 blevet ramt af stress, for anden gang og det kan for alvor ses på min hud!
  Derfor ville det forhåbentlig hjælpe min hud, med sådan en fantastisk pakke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carita Henriksen

  Jeg har selv en (en billigere variant dog), så denne skulle være til min søster, som længe har ønsket sig en 😊🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er SÅ nysgerrig på at prøve alskens nye ting, der ikke er traditionelle cremer og masker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny nolin

  Wow en lækker præmie 🌲 Min tid som glad alenemor til 3 skønne børn (nu teenagere) har gjort, at jeg nok har glemt mig selv en smule. Og det er mit spejl så begyndt at give klar besked om 😎 Der er forbløffende hurtigt ( eller er årene bare gået så hurtigt?) kommet nogle dybe furer, ikke så pæn hud ; faktisk en smule “krøllet” nogle steder og jeg ser egentlig bare noget brugt ud 😒 Tænker at det måske er tid til noget selvforkælelse her på falderebet 😳❤️🌲🌲 rigtig glædelig jul 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min hud har det seneste år været mere problematisk end nogensinde, og er helt bange for at jeg får ar… så derfor krydser jeg virkelig fingre for at vinde denne dermaroller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har det sidste halve år arbejdet som gymnasielærer – det job sætter sgu sine spor i mit ansigt .. Haha! Så det ville være så lækkert at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Fordi jeg her i mine 20’ere har fået rigtig teenagehud. Så øv! Dengang var jeg ellers så glad for at have den fineste, glatte hud.. Men ikke længere. Det er vist en klassiker? Jeg krydser i hvert fald fingre og ønsker alle en god jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg har i lang tid ønsket at få lov til at prøve en dermaroller. Jeg har altid og har stadig mange bumser – selvom jeg nu er tæt på 40år – og jeg har desværre en del ar og ujævnheder, som jeg meget gerne vil have fjernet.😔 Jeg har altid håbet på at få en fin og ensartet hud, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange penge jeg har smidt efter diverse cremer og behandlinger🙈 Måske er dermarolleren løsningen på mine udfordringer? Jeg har i hvert fald kun hørt positiv omkring den og krydser derfor fingre for, at jeg vinder den fantastiske adventsgave🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg sidder midt i en led eksamens opgave som jeg bare er uber presset over..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Jeg bliver da nød til at prøve dette hypede produkt, for det lyders om om det rent faktiskholder hvad det lover :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fordi jeg efter at have fået min datter, synes min hud er kommet til at se “kedelig” og “gammel” ud 👎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei

  Fordi min hud ikke er helt ung mere, og derfor ville dette redskab være perfekt til at genvinde lidt af den tabte ungdom tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Fordi ens hud er ens “ansigt” ud af til og da min hud altid har voldt mig problemer har det påvirket min selvtillid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fordi jeg sidder midt i en frygtelig SRP i 3.G, som jeg frygter vil forælde min hud med 100 år 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL // SEE U DOWN UNDER..