LÆBE KÆRLIGHED // DEN PERFEKTE LÆBEPLEJE..

WEEKEND FAVORITTER..

zara

BAMSE JAKKE // FRYNSE TRØJE // HÆTTETRØJE // T-SHIRT // SEQUIN HÆLE // MINAUDIÉRE TASKE // BRILLER // HANDSKER // LEOPARD TØRKLÆDE // HEADBAND // NAUTICAL CAP ..

WEEKEND ROGER OVER AND OUT vi har været til fødselsdag hele dagen hos ‘onkel Ras’, med ALLE vores Singa venner. Simpelthen så hyggeligt og den bedste dag, for alle aldrer. Jeg kniber mig selv i armen hver dag, ved tanken om, alle de skønne venner vi har herude. Hvor heldig har man lov at være, man har fundet så mange dejlige venner, som er lige så fantastiske som sine venner hjemme i DK! Vi har fundet guld forenden af regnbuen ; )

Da vi kom hjem, gik Bella i soveværelset og så Youtube ‘how to make slime videoer’. M så golf og fodbold. Så kunne jeg jo ligeså godt finde mine favoritter på hos ZARA. OMG! JEG DØR over hvor fine ting de har – og jeg har den største lyst til at shoppe vinter ting. Så skørt i 35 graders varme – MEN de er bare så flotte alle de nye ting der er kommet online. Nummer 1 er den ‘bamse jakke’ der snart kommer. Den SKAL jeg eje. Som i skal!!!!

Håber I også kan lide dem❤️

HAPPY SUNDAY
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆBE KÆRLIGHED // DEN PERFEKTE LÆBEPLEJE..