KARMAMEJU FLEECE PANTSUIT..

FAVORITTER // GANNI..

Det sjove ved GANNI er at da jeg boede i Odense for mange mange år siden, der var der en lille bitte butik i Vintapperstræde som alle elskede. De solgte de sejeste ting, også andre mærker. De havde kæmpe success med nogle sweatshirts fra et mærke der hedder SWEA. Men lige pludselig begyndte de at have deres eget mærke også. De lavede super fine basis ting. Alle købte dem. Men det blev ligesom ved det. Butikken lukkede. Der åbnede en masse forskellige på kort tid. Det fungerede bare ikke. Tilbage kom GANNI for nogle år siden og successen kender alle til. Jeg har så yderst stor respekt for hvad de har opnået med deres firma – og den udvikling det har taget. Bukker mig i støvet. Men alle er jo forelsket i dem og alt hvad de rør ved bliver til guld. Så jeg fortæller ikke noget nyt. ; )
Men GANNI er et tydeligt tegn på at ved hårdt arbejde – kommer success.

Mine favoritter fra deres SS14 kan i se forneden – men überste favorit er klart jakken. Den er lige mig. Men man ved bare altid at det er en tabt kamp så snart at de laver en jakke. Alle vil have den og den er udsolgt på 2 sek. Damn it. Måske er lykken med mig denne gang. ; )

Dejlig Søndag ..

FAVORITTER

Ganni Coat // Dress // Cardigan // Skirt // Pants // Striped Pants..

GANNI

4 kommentarer

 • Kristina

  Hit med alle striberne! 🙂 Vil gerne gå foråret i møde som en stor stribe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld.log

  Den jakke er dælmer også PÆN. Og rigtig meget dig. Men de der blomstrede bukser, damn, de er edder dulmer også fine!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh, er helt forelsket i de stribede bukser – må.have.nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER den stribede nederdel, og bukserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARMAMEJU FLEECE PANTSUIT..