OKTOBER GIK..

LÆBE KÆRLIGHED // DEN PERFEKTE LÆBEPLEJE..

liplove4

KISS ME hvis der er noget jeg altid har i min taske, så er det én eller anden form for læbepleje. Jeg vil hellere glemme mit keycard til lejligheden end jeg vil glemme min læbepomade. Jeg skrev ikke telefon, men nøgle ; )

Jeg er en sucker for fine læbecontainers, og jeg kan snildt blive snørret af en pæn emballage. Men mine læber lyver ikke, de fortæller med det samme, om de kan lide det jeg putter på eller ej. Jeg har fundet dem jeg plejer at bruge, og én jeg rigtig gerne vil prøve, som alle snakker om ♥

///

1. LA MER´s Lip Balm: Er min ultimative favorit. Jeg har købt min i Magasin, da de har et bredt udvalg, og de giver 10% ekstra hvis du er udenlandsdansker (var der nogen der sagde win win…I think so) Men over min sidste tur hjemme, havde jeg brugt det hele, og jeg måtte købe en ny i lufthavnen, for 12 timers flyvning uden den, kunne jeg slet slet ikke overskue. Ekspedienten kom dog til at give mig en ‘forkert’ så jeg fik en med en rødelig farve. Først blev jeg skide irriteret på hende, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for den, da det ikke gør noget at få lidt farve – den eneste udfordring er man skal bruge et lille spejl, for ellers sidder man med rød lipbalm i hele kraniet. Not pretty. Not pretty. Men den almindelig, den kan du bare køre i hele hovedet og ingen vil kunne se det ; )

2. CLARINS Lip Perfector: Har jeg brugt i så mange år, og er altid en del af min lipgloss/lip balm samling. Jeg skifter lidt imellem farverne, og her i Singapore, har den faktisk været udsolgt i en del tid, og det er ikke så godt for sådan en som mig, der har det bedst med ‘bare det samme som sidst’. Så jeg skubbede mine grænser, og fik prøvet noget andet, men den erstattede bare aldrig min Lip Perfector.

3. PUDDERDÅSERNES Alt-I-En-Salve: Yaaaaaaay… Hold fast hvor har den reddet mine læber MANGE gange, når jeg er rejst mellem Danmark og Singapore. Når alt andet fejler, så ved man bare, man kan regne med sin Alt-i-en-salve. Den virker som vaseline, men den har så meget magi i sig, den får fuglene til at synge – OG ens læber. Jeg bruger den også som en lille læbekur nogle gange, hvor jeg smører lidt mere på, og lad det sidde og trække ind. MAGIC!

4. GLOSSIER balm Dotcom: Den har jeg ikke prøvet før, og faktisk aldrig hørt om den, før min veninde herude havde købt den på nettet. Alle snakker åbenbart om den, jeg må bare ha´været døv. Cause I didn´t hear about it. Den er ikke kun smuk i sin tube, men den skulle efter sigende også være djævlens god.

5. ELIZABETH ARDEN Beautiful Color Luminous Gloss: Har været en af mine favoritter, siden jeg arbejdede hos BEAUTY PR og vi lavede PR for dem. Det er en lipgloss der er både plejende og har farve. Den findes i over 30 farver, så der er noget for en hver personlighed. Om man vil ha´en til hverdag eller fest. Med den i tasken er du i hvert fald kysseklar ; )

6. CLARINS HydraQuench Moist Rep Lip Balm: Faldt jeg også over da jeg fløj hjem til Singapore, jeg var kommet til at pakke alle mine ting ned i min bagage. Totalt amatør handling, og man havde bare lyst til at rive sig selv i pattøjet. Men jeg fattede mit temperament (for det har jeg en del af) og spurgte ekspedienten til råds, hvad ville være den bedste læbepleje. Jeg havde været hjemme over julen og mine læber var som sandpapir. Så slemt, jeg næsten var ved at panikke fuldstændigt. Hun sagde hun selv brugte denne, og den kunne hun klart anbefale mig. Jeg var presset og mit fly gik snart – jeg havde både Joe & the Juice , Lagkagehuset og pølsevognen jeg skulle nå, så jeg sagde ‘bare på beløbet tak’ og det viste sig, ikke at være en dum ting. Mine læber var reddet hele vejen hjem.

7. ARTISTRY Lip Gloss: Var en jeg fik i pressegave, og jeg troede faktisk ærligt bare det ville være noget knald. Men der må jeg sgu sige ‘undskyld’ for det er den slet ikke. For det første har den spejl. HELLO!! Så har den lys i sig. Dobbelt HELLO. Så man kan sidde i en brandet et sted på en bar, og stadig (måske) ramme læberne. Man kan bruge den over en læbestift for at skabe ‘shine’ eller man kan bruge den for sig selv. Den laver super flotte læber bare for sig selv.

///

Jeg bruger alle mine produkter på forskellige tidspunkter, alt efter, hvor slemt mine læber har det. De er faktisk aldrig blevet helt de samme igen, efter vi er flyttet til Asien. Jeg ved ikke om det er den forurening der er her, konstant aircon eller hvad der generer min trutmund. Men der er noget der driller. Så er det godt man har lidt blandet, der kan hjælpe dem lidt på vej♥

💋💋💋

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKTOBER GIK..