HVIS JEG VAR PIGE OG BESØGTE DJÆVLEØEN..

BEAUTY // WAX PROJEKT..

(Tjek lige jeg ikke har røde negle..Er også lidt stresset indeni kan jeg mærke. Det er gaasss)

ER JEG DEN ENESTE Okay, så jeg er begyndt på det her skidt igen. Jeg ved ikke hva´fa´en jeg tænker på! Altså dét der wax, det gør jo bare pænt naller. Jeg gjorde det tilbage i 2008 da jeg ventede Bella, for jeg kunne jo ikke se noget ´down there´. Der gik jeg ude ved Juliette i Kastrup, der også laver mine bryn – hun er 75 år gammel, og har både afbleget og pelset stripperkongens piger, så hun har set lidt af hvert, og måske også mere end man lyster, men Juliette er iskold. Hendes eneste mission er bare man skal være ‘lækker for sin mand’ når man går derfra. Orker ikke informere hende om, det har intet med min kæreste at gøre, men mere med min egen forfængelighed ; )

Men jeg stoppede med det, da jeg fødte, der følte jeg ligesom der havde været rigeligt med mennesker nede i den ende, på de 9 mdr. jeg ventede mig med Bella. Så jeg droppede det, og gik tilbage på ‘the blades’, som egentlig har jeg fungeret super fint. Men efter 2 år i sol og varme, der ved alle at negle, hår etc. gror som fik de både proteinpulver og væksthormon – og det eneste jeg bare gerne vil, er mere noget ala round-up ; )

Så da jeg var hjemme i sommers, besøgte jeg Juliette igen – og jeg kan virkelig anbefale hende, hvis nogen ønsker at begynde på det. Det kan godt være hun altid har en historie, og hun har været gift 7 gange, og har diplomer for hendes arbejde og ekspertise der hænger på væggene, og alle har hendes navn med forskellige efternavne på dem. Men det er bare fordi alle hendes 7 mænd er afgået ved døden (siger hun) Jeg joker altid med hende om hun selv har begravet dem i baghaven – man kan sagtens sige sådan noget lort til hende, hun kan ta´det. Virkelig. Hun er så upolitisk korrekt. Der var engang da min veninde kom derud, der havde hun haft én til voks, hvor hun skynder sig hen for at åbne vinduerne og undskylder for, der lugter af ‘Baaaankoook luuuuder’, med det vildeste østeuropæiske accent. Hun er nemlig ikke selv dansk, derfor gør det dét altid lidt sjovere, når hun fortæller om andre. Hun er tosset, på den gode måde. Fuck hvor jeg elsker hende, og hendes helt uden filter måde at være på. Hun skal virkelig opleves, for hun et stykke work of ark.

Men så er gode råd jo dyre herude, når man gerne vil fortsætte med den service. En veninde anbefalede mig et sted der hedder STRIP, og det siger jo lidt så selv – men hvad jeg bare ikke vidste var, jeg ville ende op med en kinesisk behandler der hed LING LING, og de eneste ord hun kunne sige var:

Hot hot, Åååkay Ååååkay (når hun spurgte om voksen var for varm).

How Looong, hair gone? (hvor lang tid siden, jeg var blevet vokset sidst)

Around (så skulle man vende sig).

Og BUTTHOLE … Jeg har aldrig følt mig så ydmyget før, som da hun sagde det enormt bestemt og enormt HØJT.. Hvordan fa´en kan en person, der ikke kan engelsk, og de få ord hun så kan, er Butthole, det er alligevel noget af et ord at lære..haha.! Så vi havde 1 meget intim time sammen, så jeg godt kunne have undværet, men der er jo ligesom ingen vej uden om. Det er bare meget intimt, når man så ikke kan snakke sammen, så kan man kun kigge på hinanden fra tid til anden, og smile forlegent, og hun grinede lidt.. Det gør det jo bare herude.

Hun toppede den så lige med, da jeg skulle ud og betale, at sige noget til de FEM piger der stod i receptionen på kinesisk, og alle skreg af grin, og kiggede på mig. Kunne ha´gravet mig ned under deres cementgulv. Hvad hun sagde, det aner jeg jo ikke. Måske noget med jeg var en tøs, og skreg hver gang hun skulle vokse mig, noget om mine hår, eller måske butthole..hahah. Skyndte mig bare at smide de cash i hovedet på receptionisten jeg havde, og løb ud derfra – om jeg er modig nok til at komme tilbage, det ved jeg sgu ikke. Men ligegyldig hvad der sker, så har LING LING og jeg bare noget sammen nu, der kan ikke tages tilbage ; )

Ladies… Wax eller shave? Er der for meget smerte i det her wax projekt, eller kan man reelt se en forandring med tiden? Ellers magter jeg ikke den her, for det er sgu ikke rart! Giv mig venligst håb ; )

Kys

R

6 kommentarer

 • Louise

  Kan helt klart anbefale dig at undersøge priserne for laser behandlinger nu du er i udlandet!
  Jeg har selv benyttet mig af at få fjernet hårene under armen og ‘dernede’ med laser mens jeg har boet i Australien. Én behandling her koster ca. 250 kr (mod minimum 1000 kr derhjemme) og man skal som regel have minimum 10, og så efterfølgende én-to gange om året; en ‘retouch’.
  Under alle omstændigheder er det (i hvert fald i Australien) langt billigere end voksning, især på den lange bane. Og det gør slet slet ikke så ondt som voksning og er overstået i løbet af 10 min. Og man slipper for indgroede hår og røde knopper.
  Det er dog vidst ikke nær så effektivt med lyst hår, men det vil en evt. behandler kunne oplyse om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Kan SÅ meget følge dig;)
  Blev wax’et down there før jeg begyndte at læse, men blev lidt næring (prioriteringer på SU), og stoppede med det. Nu skulle det så være her fire år senere (skulle over til min mand, der nu arbejder i US), og orkede ikke at shave hver dag for at holde ud at hoppe i bikinien etc.., Så jeg bookede hjemmefra en tid hos en klinik, der kun wax’er. Så samme dag som jeg landede stod den på en gang wax!

  HOLD nu op hvor gjorde det ondt, og jeg var flere gange ved at give op, og mindes slet ikke, at det skulle gøre så ondt. Men fik det gennemført og lovede mig selv, at jeg ville sørge for at booke en ny tid så snart jeg kom til DK igen (ca. 3 uger efter første behandling). 2. behandling er nu overstået og jeg lyver ikke, smerterne her 2. gang var reduceret med ca. 75 %. Så jeg har allerede booket tid til 3. behandling om 3 uger igen.
  MEEN jeg overvejer kraftigt at starte på permanent hårfjerning til næste vinter, når jeg bor i US:)
  Tak for en skøn blog!
  /Jackie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har vokset selv i noget tid, det er ikke kønt mens det står på skulle jeg hilse at sige ( indsæt emoji der holder sig for øjnene) Men det med at shave holder ikke for mig – jeg føles som et stikkelsbær ca.30 sek efter…for slet ikke at tale om kløen…og det er ikke den søde! Nu har jeg investeret i et IPL apparat til hjemmebrug. Har før fået det lavet på klinik, men som Louise skriver så er det pisse dyrt…nu kan jeg både zappe missejavkatten, ben, arme og overhæken på samme tid som det tog at tage ind på klinikken og til samme pris som 1 omgang missejavkat på klinik….I loooooooove!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  er også på laser-holdet. sygt dyrt – men ok. effektivt. men det gør mega ondt! meget mere end at blive vokset. har ikke noget imod voks, men det holder for kort tid og synes det er så akavet hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Spøjst at du synes det gør mega ondt med laser behandling… Men måske det er de apparater de bruger – så vidt jeg kan forstå er der stor forskel. Min behandler påstår at de har det nyeste, og jeg kan helt klart mærke en reducering i smerte niveauet (til stort set ikke eksisterende) fra min tidligere behandler.
   Jeg ved dog ikke rigtig noget om det danske marked og hvad de bruger, andet end at, som du siger, det er sygt dyrt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg blevet waxet i 10 år… Det gør IKKE EN SKID MINDRE ONDT og har heller ikke fået færre hår! Det er kun 1/3 del det sker for

  There – I said it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG VAR PIGE OG BESØGTE DJÆVLEØEN..