NÅR ALTING KAN VÆRE LIGEGYLDIGT..

MINE SOMMER BEAUTY FAVORITTER..

FORLEDEN DAG var jeg inviteret til ‘Master Class’ med La Mer, hvor vi lærte at bruge vores produkter rigtigt, og pleje vores hud så vi opnåede det optimale resultat. Men det bedste af det hele var, da vi skulle lære at lægge foundation rigtigt, og med den rigtige børste. Woooow en forskel der er, når man først finder teknikken. Jeg troede faktisk selv jeg var ekspert, men det fandt jeg meget hurtigt ud af, det var jeg altså ikke. Jeg har aldrig lært så meget til et event før på 2 timer, og så var jeg jo bare mega beæret over, jeg blev inviteret, da jeg jo desværre ikke render til events i Singapore særlig tit – Noget som jeg savner helt vildt, men det toppede jo lige det hele, da det var med La Mer.

Jeg husket stadig den første prøve jeg fik på en La Mer øjncreme i Saint Tropez i 2007, hvor lang tid jeg gemte den, og sparede på den, når jeg skulle have noget på. Jeg husket tydeligt den meget feminine ekspedient, der stod og fortalte mig historien om, at founderen Dr. Max Huber havde lavet cremen til sig selv, kun fordi han havde lavet et forsøg der gik galt, og han endte med at blive forbrændt over meget af hans krop & ansigt – grundet det blev han opsat på, at heale sig selv, og finde frem til en creme som kunne fjerne alle hans ar – i 1940 var der ikke nogle cremer på market der havde denne effekt, så derfor kunne han ikke søge inspiration fra andre brands. Han var helt på bar bund, men var ikke til at stoppe, da han havde gjort dette til hans mål i livet, og efter 12 år og 6000 eksperimenter senere, kom Crème de la Mer til ♥

Jeg var endnu engang så betaget af denne historie, da jeg fik den fortalt, og draget til deres produkter på ny. Min hud lider rigtig meget skade af alt den sol jeg bor i, også selvom jeg bruger beskyttelse. Nogle gange skal man lige huskes på, hvor vigtigt det er at huden får beskyttelsen, for hver dag den er udsat for sol, er det en direkte nedbrydelse ; (

Efter eventet løb jeg ned og købte 3 produkter i Magasin hvor eventet blev holdt, som kan gøre, jeg får en bedre glød, men ikke behøver at være ude i solen, for at op en tan, for når dagen er omme, så ældes man bare hurtigere, og det ønsker man jo ikke, når man snart nærmer sig de 40… Okay 35, men næsten ; )

De tre produkter jeg købte var:

SOLEIL DE LA MER The glowing body oil: Den har Pudderdåserne skrevet om her, og jeg blev derfor meget fænget af deres indlæg, og hvis nogen ved noget, så er det altså Dåserne – jeg er fan. Du kan finde deres indlæg LIGE HER med links.

BRUME DE LA MER The mist: Er en forfriskende spray som er med til at forny, fugte og genskabe balancen i tør hud. Den har et højt indhold af ioniseret vand, der tilfører trist hud nyt liv, samt naturlige ekstrakter, der lindrer irritationer og skånsomt reducerer fine, tørre linjer. En flydende magnet skaber et konstant ladet miljø, så ingredienserne bevarer deres optimale effektivitet. The Mist er ideel at bruge, når du har været udsat for som f.eks sol, vind og rejseaktivitet.

SOEIL DE LA MER The face and body gradual tan: Fugter huden, lindrer følsomme områder og skaber en naturlig og ensartet glød, så huden ser strålende smuk ud året rundt. Antioxiderende havingredienser hjælper med at revitalisere og genoplive hudens udseende. Stryges jævnt på renset og eksfolieret hud for at opnå en naturlig glød uden soludsættelse. Da jeg faktisk ikke ønsker at udsætte min hud for sol hele tiden, har jeg tænkt mig, jeg vil prøve at bruge ‘self tanner’ og håbe på, det går bedre end det gjorde, da jeg boede i USA i 90´erne, og rendte rundt i en uge, og lignede et græskar. HA! Siden har jeg ikke turde at bevæge mig ud i det, men nu skal det være ; )

HUSK hvis du bor i udlandet, så giver Magasin ekstra 10% off når du shopper derinde – plus man så får taxfree oveni. Optur!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ALTING KAN VÆRE LIGEGYLDIGT..